עוף אפוי במלח
עוף אפוי מלוח הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. והוא יספק כ 8 מנות. מנה אחת מכילה עד 32 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 415 קלוריות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קליפת מנדרינה רצועה, shaoxing, שמן שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הג'ינג'ר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. מתכונים דומים: עוף אפוי מלח (盐焗鸡), איך לבשל: עוף אפוי מלח סיני, ו עוף שלם אפוי בקרום מלח טימין חדור.
הוראות
שלב 2 1/2 כוסות מים רותחים וקליפת מנדרינה בקערה; לכסות ולתת לעמוד 30 דקות.
מסננים במסננת מעל קערה, שומר נוזלים.
להסיר ולהשליך את הקרביים והצוואר מעוף. לקצץ עודף שומן. החל בחלל הצוואר, לשחרר את העור מן השד ומקלות תיפוף על ידי הוספת אצבעות, בעדינות דוחף בין העור לבשר. לשפשף 1 כף מלח מתחת לעור; תן לעמוד 5 דקות. יש לשטוף עוף מתחת למים קרים; להתייבש עם מגבות נייר.
מניחים עוף על המדף של מחבת צלייה; בואו לעמוד 1 שעה בטמפרטורת החדר.
שלב הנותרים 2 1/2 כפיות מלח, שאלוט, זנגביל, יין, רוטב סויה, שמן, ודבש בקערה קטנה. לשפשף 3 כפות תערובת שאלוט בתוך חלל של עוף.
מניחים בצל וקליפות מנדרינה בתוך חלל. לשפשף נותר תערובת שאלוט תחת עור משוחרר.
מניחים עוף, השד בצד למעלה, על המדף של מחבת צלייה מצופה ספריי בישול.
יוצקים מנדרינה שמורות השריית נוזל לתוך מחבת צלייה רדודה; מתלה מקום במחבת.
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד מדחום בשר רושם 165 ועור הפך צבע חום זהוב כהה.
בואו לעמוד 15 דקות. להיפטר מהעור, ולפרוס.