עוף אפוי ספרדי
אם יש לך מלח, חלקי עוף, עלי דפנה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. זה ... בר השגה מתאים למי שאוהב אוכל בסגנון אירופאי. זמן הכנת המתכון כ 2 שעות ו -50 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון מקום improvable של 0%. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על מתכונים דומים אלה: מקרל ספרדי אפוי, ביצים אפויות ספרדיות, ו סלמון אפוי ספרדי.
הוראות
הפוך מרינדה: בקערה בינונית להקציף יחד את שמן זית, חומץ, אורגנו, מלח, אבקת שום, פלפל, עלי דפנה, צימוקים וזיתים.
להשרות את העוף: לדקור את העור של העוף עם מזלג tines או קצה של סכין חדה ולהוסיף את המרינדה, ציפוי היטב. דקירת העור היא לעזור המרינדה לחדור את העוף. מכסים ומקררים מספר שעות או עד לילה.
עוף בתבנית אפייה, לכסות עם מרינדה, יין, סוכר חום: תנור מראש חום עד 350 ° F.
מניחים עוף בתבנית אפייה 12x8x2 אינץ'.
מוסיפים את היין למרינדה ושופכים על עוף.
מפזרים את העוף בכל רחבי עם סוכר חום.
אופים שנחשפו ב 177°, מתבלים מדי פעם, עד שהעוף מכרז, 45 עד 50 דקות.