עוף אפוי פריך
עוף אפוי פריך יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 281 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 14 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם לחם, חצאי חזה עוף, אורגנו, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה לחם בננה כקינוח. נסו עוף אפוי פריך, עוף אפוי פריך, ו עוף אפוי פריך (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
מניחים לחם למעבד מזון ומתמזגים עד שמתפוררים.
מעבירים פירורי לחם לקערה רדודה.
מוסיפים 1 גבינת פרמזן כוס, אורגנו, בזיליקום ושום; מערבבים לשלב.
לחץ על חצאי חזה עוף לתוך תערובת פירור לחם עד מצופה; לארגן על צלחת אפייה גדולה.
טפטוף עוף עם שמן צמחי ומפזרים עם הנותרים 1/2 גבינת פרמזן כוס.
אופים בתנור שחומם מראש עד חזה עוף הם כבר לא ורוד במרכז והמיצים לרוץ ברור, כ -30 דקות. מדחום שנקרא מיידית מוכנס למרכז צריך לקרוא לפחות 165 מעלות F (74 מעלות C).