תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, ארטישוק ו Cannellini שעועית Spezzatino. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 20 גרם חלבון 20 גרם של שומן, וסך הכל 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-4 היו אומרים שזה פגע במקום. גשו לסופר וקנו עלי בזיליקום, עלה דפנה, גבעולי סלרי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב הבצל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes תירס ממתקים כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -3 דקות. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. נסו Feel Good Chicken, Cannellini Bean, And Artichoke Salad, מטבל שעועית ארטישוק וקנליני, ו צ'ילי שעועית עוף וקנליני (מתכונים דומים).
הוראות
1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
בסיר כבד 5 או 6 ליטר, מחממים את השמן על חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
3
מוסיף את pancetta ומבשל, ערבוב לעתים קרובות, עד חום ופריך, על 6 עד 8 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את pancetta ולנקז על מגבות נייר. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת סוכר, חתוכה לחתיכות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
ל-4 עלי בזיליקום טריים, פרוסים דק
4
מוסיפים את הגזר, סלרי, בצל, שום, 1 כפית מלח 1 כפית פלפל ומבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 5 דקות. מערבבים במניות העוף, בזיליקום, רסק עגבניות, טימין ועלה דפנה.
מרכיבים שתצטרך
1 ט אבקת פלפל לבן
פיתות, מחוממות לפי הוראות האריזה, להגשה
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
1/2 עד 1 אננס (תלוי בגודל), קלוף וחתוך לחתיכות של 1/2 אינץ', לשטוף ולשמור עלים יפים, לקישוט
צרור סלרי, פרוס (בערך
צרור תרד טרי (בערך
8 (U-12) שרימפס
1 בצל אדום, קוביות קטנות
20 פרוסות זוקיני דקות
2 כוסות שיני שום
(צינור גדול)
5
הוסף את העוף ולחץ למטה כדי לצלול. תביא את הנוזל לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, חשוף, הופך את העוף מעל ערבוב מדי פעם, במשך 20 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6
מוסיפים את הארטישוקים ואת שעועית קנליני ומבשלים עד העוף מבושל דרך הנוזל מופחת מעט, על 10 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שמנת מרק ברוקולי
לחמניות כריך צוללות (בערך 10 אינץ')
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
הסר את העוף ולתת מגניב במשך 5 דקות. זרוק את העצמות וחתוך את הבשר לחתיכות בגודל ביס. להחזיר את הבשר לסיר ומבשלים במשך 5 דקות עד מחומם.
מרכיבים שתצטרך
מנגו, קלוף וחתוך לקוביות קטנות
ציוד שתשתמש בו
מלח כשר, מחולק, ועוד לזילוף
8
הסר את עלה דפנה ולהשליך. מתבלים את הספצטינו במלח ופלפל, לפי הטעם.