קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עוף באפלו מעוטר תרד

עוף באפלו מעוטר תרד
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף באפלו מצופה תרד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, קמח תירס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו תפוחי אדמה בציפוי עוף באפלו, סלט כרוב עם סלט עוף בחוות באפלו, ו עוף באפלו ממולא קישואים עקף עם צ'דר נמס, בייקון ורוטב גבינה כחול אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
בצלחת רדודה, להכות ביצה ו 2 כפות של רוטב כנף באפלו עם מקציף. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס ותבלינים איטלקיים. לטבול עוף בתערובת ביצה, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב באפלורוטב באפלו
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימוןרצועת קליפת לימון
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
3
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עוף בשמן 6 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, או עד חום זהוב על בחוץ וכבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את שאריות רוטב כנפי הבופאלו והרוטב הצרפתי. למעלה כל חזה עוף עם 1/4 כוס תרד 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב באפלורוטב באפלו
רוטב צרפתירוטב צרפתי
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצהביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת4-1/2 כוסות גבינת צ'דר מגוררת
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
טפטוף כל אחד עם 2 כפות תערובת ההלבשה.