קושיבינוני
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות15
מגזין

עוף באפלו מעוטר תרד

עוף באפלו מעוטר תרד
צריך מנה עיקרית ללא גלוטן? עוף באפלו מצופה תרד יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה כ 34 גרם חלבון 18 גרם של שומן, וסך הכל 323 קלוריות. המתכון הזה מכסה %21 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו תרד לתינוק, קמח תירס, ביצה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת עגבניות השוקולד של רוז לוי ברנבאום עם גנאש המסתורי כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 25 דקות. נסו תפוחי אדמה בציפוי עוף באפלו, סלט כרוב עם סלט עוף בחוות באפלו, ו עוף באפלו ממולא קישואים עקף עם צ'דר נמס, בייקון ורוטב גבינה כחול אבוקדו (מתכונים דומים).

הוראות

1
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של פטיש בשר או סיכה מתגלגל עד בערך 1/4 אינץ ' עבה.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
3 כוסות פירורי לחם פנקו3 כוסות פירורי לחם פנקו
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
2
בצלחת רדודה, להכות ביצה ו 2 כפות של רוטב כנף באפלו עם מקציף. בצלחת רדודה נוספת, מערבבים תערובת ביסקוויק, קמח תירס ותבלינים איטלקיים. לטבול עוף בתערובת ביצה, ואז מעיל עם תערובת ביסקוויק.
מרכיבים שתצטרך
רוטב באפלורוטב באפלו
1 כפית גבינת רומנו מגוררת1 כפית גבינת רומנו מגוררת
1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס1 1/2 כוסות Ghirardelli® 60% קקאו שוקולד מריר אפיית צ'יפס
פילה פורל אגם (בערך כל אחד)פילה פורל אגם (בערך כל אחד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
גרעיני חמניות נוספיםגרעיני חמניות נוספים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
3
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מבשלים עוף בשמן 6 עד 10 דקות, הופך פעם אחת, או עד חום זהוב על בחוץ וכבר לא ורוד במרכז.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
4
בינתיים, בקערה קטנה, מערבבים את שאריות רוטב כנפי הבופאלו והרוטב הצרפתי. למעלה כל חזה עוף עם 1/4 כוס תרד 1 כף גבינה.
מרכיבים שתצטרך
רוטב באפלורוטב באפלו
רוטב צרפתירוטב צרפתי
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאהכפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
5
טפטוף כל אחד עם 2 כפות תערובת ההלבשה.