עוף באפלו פעמיים אפוי תפוחי אדמה
עוף באפלו פעמיים אפוי תפוחי אדמה עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את אוסף מנות ראשונות שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 246 קלוריות, 24 גרם חלבון ו 9g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו אבקת צ'ילי, חמאה, רוטב חריף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, נסו פעמיים אפוי באפלו עוף בטטה, תפוחי אדמה מתוקים אפויים עם נקניק עוף ותפוחים ותפוחי אדמה אפויים עם עוף מוקרם, ו עוף באפלו ותפוחי אדמה (מתכונים דומים).
הוראות
לעטוף כל תפוח אדמה עם חתיכת נייר אלומיניום; מניחים תפוחי אדמה על תבנית אפייה.
אופים ב 425 במשך 1 שעה או עד תפוחי אדמה במכרז.
חותכים תפוחי אדמה חצי לאורכו; בזהירות לגרוף את עיסת לתוך קערה גדולה, משאיר פגזים שלמים. מערבבים יחד עיסת תפוחי אדמה, 3/4 כוס גבינה, 3/4 כוס שמנת חמוצה, ו 1 כף רוטב חם.
תערובת תפוחי אדמה כפית באופן שווה לתוך פגזים; מפזרים צמרות באופן שווה עם הנותרים 1/4 כוס גבינה. להחזיר תפוחי אדמה לסדין אפייה, ואופים ב 425 במשך 5 עד 10 דקות או עד גבינת צ ' דר הוא נמס.
לבשל עוף על פי הוראות החבילה עבור שיטת stovetop. מערבבים ב 1/4 כוס רוטב חם, חמאה, ואבקת צ ' ילי.
תערובת עוף בכפית שווה על פני צמרות של תפוחי אדמה אפויים.
מגישים עם התוספות הרצויות.
הטיפ של נטלי: שימוש במוצרי אור בצלחת זו הופך אותה לארוחה בריאה יותר. המשפחה שלך לעולם לא תטעם את ההבדל.