עוף בבישול איטי " אוסובוקו
עוף בבישול איטי " Osso Buco עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 372 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לכם עגבניות משומר, קמח, אורז חוםוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב האורז החום מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כקינוח. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-15 דקות. נסו תנור איטי ירכיים עוף Oso Buco, בישול איטי בשר Osso Buco, ו אוסובוקו איטי (מתכונים דומים).
הוראות
לזרוק עוף עם קמח; במקום תנור איטי ריסס עם תרסיס בישול.
מוסיפים את כל שאר החומרים למעט אורז; מערבבים. מכסים במכסה. מבשלים על נמוך 6 עד 8 שעות (או על גבוה 3 עד 4 שעות).
מערבבים תערובת עוף עד הרוטב הוא מעובה.