קושימומחה
מוכן ב14 שעות
מנות8
ציון בריאות38
מגזין

עוף בגריל ברוטב אורגנו עם לימונים חרוכים

עוף בגריל ברוטב אורגנו עם לימונים חרוכים
עוף בגריל עם רוטב אורגנו עם לימונים חרוכים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1036 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח כשר, מיץ לימון, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף בגריל ברוטב אורגנו עם לימונים חרוכים, עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל, ו סלט יווני עם עוף ברוטב אורגנו.

הוראות

1
מניחים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ולעבד על גבוה עד חלקה, על 1 דקה. להכניס למקרר במיכל עם מכסה הדוק עד 1 יום.עבור התרנגולות: לשטוף את התרנגולות מבפנים ומבחוץ עם מים קרים וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
עוףעוף
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מעבד מזוןמעבד מזון
מגבות ניירמגבות נייר
בלנדרבלנדר
2
הסר את הצוואר ואת הקרביים ולהשליך או לשמור אותם לשימוש אחר. כדי פרפר כל עוף, להשתמש זוג חד של מזמרה עוף או מספריים מטבח לחתוך את שני הצדדים של עמוד השדרה.
מרכיבים שתצטרך
עופותעופות
ציוד שתשתמש בו
מספריים מטבחמספריים מטבח
מזמרה עוףמזמרה עוף
3
הסר וזרוק את עמוד השדרה, או לשמור אותו לשימוש אחר.לחץ על השד של כל עוף כדי לשטח אותו. אם זה לא ישטח, תהפוך את העוף על צד העור למטה ותבקיע קלות את הסחוס בחלק האחורי של עצם החזה. הפוך את העוף בחזרה ולחץ שוב על הסחוס כך שהעוף שוכב שטוח לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
4
מניחים את שני התרנגולות בצלחת גדולה, רדודה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוףעוף
1
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
2
הסר את התרנגולות מהמקרר ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר בעוד הגריל מתחמם, לפחות 30 דקות.תחתוך את הלימונים לחצי לרוחב.
מרכיבים שתצטרך
עוףעוף
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
3
מברשת את הצד לחתוך של כל חצי לימון עם 1 כפית של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
שמן זיתשמן זית
לימוןלימון
4
מניחים את התרנגולות על העור בצד הגריל ולסגור את המכסה. כל 10 דקות, לסובב את התרנגולות 90 מעלות בכיוון השעון. אחרי שהתרנגולות סובבו 4 פעמים, בערך 40 דקות מאוחר יותר, הפכו אותן. לסובב את התרנגולות כל 5 דקות עד שהם השלימו סיבוב אחד (360 מעלות), עוד 20 דקות בסך הכל.כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית קורא 71° כדי165 (להיות בטוח המדחום לא נוגע העצם) ואת המיצים לרוץ ברור כאשר אתה פירס את התרנגולות, להסיר אותם מן הגריל.
מרכיבים שתצטרך
עוףעוף
עצםעצם
ציוד שתשתמש בו
מדחום מטבחמדחום מטבח
גרילגריל
5
תן לתרנגולות לנוח על קרש חיתוך במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.בעוד התרנגולות לנוח, מניחים את חצאי הלימון על הגריל לחתוך בצד למטה גריל עד חרוך ומתרכך, על 12 עד 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוףעוף
לימוןלימון
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
גרילגריל
6
הסר את השיפודים מהתרנגולות וחתך כל עוף ל 8 חתיכות המשרתים.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
שיפודיםשיפודים
7
מגישים עם טריזי לימון בגריל.שיוך משקאות: Boutari Moschofilero, יוון. Moschofilero הוא מגוון יווני ילידי כי הוא מאוזן להפליא בין טעמי צמחים ופירות אור הוא בעל גוף קל עד בינוני. גרסה זו היא קלה במיוחד, עליזה, וקלה-שתייה, מה שהופך אותו התאמה גדולה עבור העוף פשוט, טעים.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
MoschofileroMoschofilero
שתהשתה
עוף שלםעוף שלם
פירותפירות