עוף בגריל ברוטב אורגנו עם לימונים חרוכים
עוף בגריל עם רוטב אורגנו עם לימונים חרוכים עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את קופסת המתכון העיקרית שלך. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 1036 קלוריות, 85 גרם חלבון ו 72 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %33 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן, חלב חינם, וראשוני דיאט. אם יש לכם מלח כשר, מיץ לימון, יין וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: עוף בגריל ברוטב אורגנו עם לימונים חרוכים, עוף במרינדה Mojo עם תפוחי אדמה סגולים בגריל ותירס חרוך וסלסה שעועית שחורה עם טורטייה קמח בגריל, ו סלט יווני עם עוף ברוטב אורגנו.
הוראות
מניחים את כל החומרים בבלנדר או מעבד מזון ולעבד על גבוה עד חלקה, על 1 דקה. להכניס למקרר במיכל עם מכסה הדוק עד 1 יום.עבור התרנגולות: לשטוף את התרנגולות מבפנים ומבחוץ עם מים קרים וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
הסר את הצוואר ואת הקרביים ולהשליך או לשמור אותם לשימוש אחר. כדי פרפר כל עוף, להשתמש זוג חד של מזמרה עוף או מספריים מטבח לחתוך את שני הצדדים של עמוד השדרה.
הסר וזרוק את עמוד השדרה, או לשמור אותו לשימוש אחר.לחץ על השד של כל עוף כדי לשטח אותו. אם זה לא ישטח, תהפוך את העוף על צד העור למטה ותבקיע קלות את הסחוס בחלק האחורי של עצם החזה. הפוך את העוף בחזרה ולחץ שוב על הסחוס כך שהעוף שוכב שטוח לחלוטין.
מניחים את שני התרנגולות בצלחת גדולה, רדודה ומתבלים בנדיבות עם מלח ופלפל.
מחממים גריל פחם או גז עד בינוני (כ 177° עד450).
הסר את התרנגולות מהמקרר ולתת להם לשבת בטמפרטורת החדר בעוד הגריל מתחמם, לפחות 30 דקות.תחתוך את הלימונים לחצי לרוחב.
מברשת את הצד לחתוך של כל חצי לימון עם 1 כפית של שמן זית מתבלים עם מלח ופלפל; להפריש.
מניחים את התרנגולות על העור בצד הגריל ולסגור את המכסה. כל 10 דקות, לסובב את התרנגולות 90 מעלות בכיוון השעון. אחרי שהתרנגולות סובבו 4 פעמים, בערך 40 דקות מאוחר יותר, הפכו אותן. לסובב את התרנגולות כל 5 דקות עד שהם השלימו סיבוב אחד (360 מעלות), עוד 20 דקות בסך הכל.כאשר מדחום שנקרא מיידית מוכנס לתוך הירך הפנימית קורא 71° כדי165 (להיות בטוח המדחום לא נוגע העצם) ואת המיצים לרוץ ברור כאשר אתה פירס את התרנגולות, להסיר אותם מן הגריל.
תן לתרנגולות לנוח על קרש חיתוך במשך 10 עד 15 דקות לפני ההגשה.בעוד התרנגולות לנוח, מניחים את חצאי הלימון על הגריל לחתוך בצד למטה גריל עד חרוך ומתרכך, על 12 עד 15 דקות.
הסר את השיפודים מהתרנגולות וחתך כל עוף ל 8 חתיכות המשרתים.
מגישים עם טריזי לימון בגריל.שיוך משקאות: Boutari Moschofilero, יוון. Moschofilero הוא מגוון יווני ילידי כי הוא מאוזן להפליא בין טעמי צמחים ופירות אור הוא בעל גוף קל עד בינוני. גרסה זו היא קלה במיוחד, עליזה, וקלה-שתייה, מה שהופך אותו התאמה גדולה עבור העוף פשוט, טעים.