עוף בגריל ופסטו פרפאל
עוף בגריל פסטו פארפאל יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-10 ומחירו 2 מנות.54 דולר למנה. מנה אחת של מנה זו מכילה בערך 35 גרם חלבון, 17 גרם שומן, ובסך הכל של 498 קלוריות. זה יהיה להיט שלך הרביעי ביולי אירוע. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. אם יש לכם גבינת פרמזן, קמח, פרפאלה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותה. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 56%. הציון הזה מוצק. מתכונים דומים: עוף בגריל ופסטו פרפאל, סלט עוף ופארפל עם פסטו אגוז, ו תרד פסטו פארפאל.
הוראות
הכן גריל לחום בינוני-גבוה.
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח ו 1/4 כפית פלפל.
מניחים עוף על מתלה גריל מצופה בתרסיס בישול; גריל 10 דקות או עד לסיום, הופך לאחר 6 דקות.
מוציאים מהגריל; תן לעמוד 5 דקות.
חותכים עוף לחתיכות בגודל 1/2 אינץ'; להתחמם.
מבשלים פסטה לפי הוראות החבילה, תוך השמטת מלח ושומן.
מסננים במסננת מעל קערה, שומרים 1/4 כוס נוזל בישול.
מחממים חמאה בסיר בינוני על אש בינונית.
מוסיפים שום למחבת; מבשלים 1 דקה, תוך ערבוב מדי פעם.
שלב 1/2 כוס חלב וקמח בקערה קטנה, תוך ערבוב עם מטרפה.
מוסיפים תערובת חלב למחבת, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מערבבים פסטו. מוסיפים בהדרגה את יתרת 1 כוס חלב וחצי וחצי, תוך ערבוב מתמיד עם מטרפה. מבשלים 8 דקות או עד שהרוטב מסמיך, תוך ערבוב תדיר.
מוסיפים 1/4 כוס נוזל בישול שמור, הנותרים 3/4 כפית מלח, הנותרים 1/2 כפית פלפל, ו 1 כוס גבינה; מערבבים עד שהגבינה נמסה.
מוסיפים עוף ורוטב לפסטה, זורקים היטב למעיל.
מוסיפים עגבניות ובזיליקום; זורקים בעדינות.
מפזרים 1 כוס גבינה שנותרה.