עוף בגריל עם בריח-בירה
עוף בגריל עם בריח-בירה דורש בערך 10 שעות מההתחלה ועד הסוף. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 869 קלוריות, 64 גרם חלבון ו 58 גרם שומן. והוא יספק כ 8 מנות. אנשים רבים הכינו את המתכון הזה, ו-228 היו אומרים שזה פגע במקום. אם יש לכם בירה ללא אלכוהול, פפריקה, אבקת בצל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הבירה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,Cupcakes גינס, ויסקי & אייריש קרים כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זה מושלם עבור יום העצמאות. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. וזה די טוב. נסו עוף בגריל עם בריח-בירה, צלעות חזיר בגריל בריח בירה, ו בירה-בריין-Can Chicken (מתכונים דומים).
הוראות
ב 6-8 ליטר noncorrosive (נירוסטה, מצופה אמייל או פלסטיק) מיכל או עציץ, לערבב מים, מלח כשר וסוכר חום, ערבוב עד מלח וסוכר מומסים. מערבבים בירה.
תוסיף עוף. כיסוי; להכניס למקרר לפחות 8 שעות אבל לא יותר מ 24 שעות.
קו 15x10 אינץ ' מחבת עם צדדים עם רדיד.
הסר עוף ממי מלח; לשטוף ביסודיות תחת מים זורמים מגניב להתייבש עם מגבות נייר. להשליך מלח.
מניחים עוף במחבת. קירור חשף 1 שעה לייבוש עור עוף. בינתיים, בקערה קטנה, לערבב את כל החומרים לשפשף למעט שמן; להפריש.
גז חום או גריל פחם לבישול עקיף.
מברשת שמן על עוף; מפזרים תערובת לשפשף על עוף. עבור שני מבער גז גריל, חום מבער אחד בינוני; מקום עוף בצד לא מחומם. לגריל גז חד פעמי, מניחים עוף על גריל על אש נמוכה. עבור גריל פחם, להעביר גחלים בינוניים לקצה של קופסת אש; מקום עוף מעל לטפטף פאן. מכסה גריל; לבשל 15 דקות.
הפוך עוף מעל; לכסות גריל ומבשלים 20 עד 30 דקות יותר, מפנה מדי פעם, עד מיץ של עוף ברור כאשר חתיכה עבה ביותר נחתכת עד העצם (170°F עבור השדיים; 82° לירכיים ומקלות תיפוף).