קושימומחה
מוכן ב2 שעות, 20 דק.
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

עוף בגריל עם ג'ינג'ר-בירה

עוף בגריל עם ג'ינג'ר-בירה
עוף בגריל עשוי להיות המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 674 קלוריות, 27 גרם חלבון ו 40 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. גשו לסופר וקנו בצל, סוכר חום, מגורי עוף ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב ג'ינג'ר הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ג'ינג'ר עם ציפוי ג' ינג'ר גבישי כקינוח. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 47%. נסו מרינדה ג'ינג'ר תפוח עבור בירה מעושנת יכול עוף, עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, ו עוף בגריל עם בריח-בירה (מתכונים דומים).

הוראות

1
יש לשטוף את העוף יבש לטפוח. לזרוק את הג ' ינג ' ר עם 2 כפות מלח 1 כפית פלפל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
2
מפזרים חצי מהתערובת על העוף; שומרים את השאר. מקררים את העוף, חשוף, לפחות שעתיים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1
יוצקים את הבירה זנגביל למחבת רחבה; לכסות ולהביא לרתיחה. לחשוף ולבשל מעל חום גבוה עד מופחת בחצי, על 30 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בירת זנגבילבירת זנגביל
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר מהחום, להוסיף את שקיות התה ותלול 10 דקות; להשליך את שקיות התה.
מרכיבים שתצטרך
חזיר אפוי, פרוס ממש דקחזיר אפוי, פרוס ממש דק
3
מוסיפים את הבצל, העגבניות, החרדל, רוטב ווסטרשייר, סוכר חום וקורנית. חזור לחום גבוה ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד עבה, כ -50 דקות, באמצעות מחית תפוחי אדמה למחוץ את העגבניות במהלך 5 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
שעועית ירוקה כבושהשעועית ירוקה כבושה
כָּתֵףכָּתֵף
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו8 פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
פתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעםפתיתי ירקות מעורבים, או לפי הטעם
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
4
הסר את הקורנית. שים בצד חצי מהרוטב למנה.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק
5
להביא את העוף לטמפרטורת החדר כ -30 דקות לפני צליה. מחממים גריל בינוני עם חום עקיף: על גריל פחם, בנק הגחלים לצד אחד; על גריל גז, לכבות מחצית המבערים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
6
מברישים את העוף עם חלק מהחמאה ומפזרים קצת מתערובת הג ' ינג ' ר הקרקע הנותרת.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
7
מניחים את העור בצד הקריר של הגריל; מכסים ומבשלים עד שהוא מתחיל בראונינג, על 18 דקות, צליעה עם חמאה יותר ומפזרים עם תערובת ג ' ינג ' ר הקרקע יותר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס חרדל מיובש1/4 כוס חרדל מיובש
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים18 שרימפס עצום, זנבות על, קלופים ומפותלים
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
8
מברישים את העוף עם שכבה עבה של רוטב. מכסים ומבשלים עד מדחום מוכנס לתוך החלק העבה רושם 160 מעלות F, על 20 דקות, צליעה עם רוטב יותר באמצע.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
9
מברישים את העוף עם יותר חמאה, ואז הופכים את צד העור למטה ומניחים בצד החם יותר של הגריל (מעל חום ישיר). קוק, חשוף, עד מסומן, על 2 דקות. סובב את העוף כדי להפוך את סימני גריל קרוס ולבשל 2 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
10
העברה ללוח ולתת לנוח על 10 דקות. מתבלים במלח ומגישים עם הרוטב השמור.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום