עוף בגריל עם סלסה איטלקית
עוף בגריל עם סלט איטלקי הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. מנה אחת מכילה 279 קלוריות, 28 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %22 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 12 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. גשו לסופר וקנו פלפלים, בצל, זיתים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו -30 דקות. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. נסו עוף בגריל עם סלסה איטלקית, שרימפס בגריל עם רוטב עגבניות איטלקי, ו שרימפס בגריל פפריקה עם שמן זית עלומות בייבי תפוחי אדמה סגולים, בצל כבוש & איטלקית סגנון סלסה ורדה (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להפוך את סלסה, בקערה גדולה, לערבב שעועית, זיתים, פלפלים, עגבניות, בצל, פטרוזיליה ו 1 כוס הרוטב עד מעורבב היטב. מכסים ומקררים 1 שעה.
חום גחלים או גריל גז לחום ישיר.
עוף מברשת עם הנותרים 1/4 כוס ההלבשה.
כיסוי ועוף גריל מעל חום בינוני 15 עד 20 דקות, מפנה צחצוח עם רוטב מדי פעם, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה נחתך (170F).