עוף בגריל עם צ'יפוטלה-זיגוג אפרסק
עוף בגריל עם צ'יפוטלה - זיגוג אפרסק הוא נטול גלוטן ולקטוז ומשמש כמנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 255 קלוריות, 31 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. והוא יספק כ 8 מנות. זה יהיה להיט בחג היום העצמאות שלך. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. לכו לחנות ותביאו רוטב אדובו, צ'יפוטלה צ' ילה ברוטב אדובו, אפרסקים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. מתכונים דומים: עוף בגריל עם צ'יפוטלה-זיגוג כתום, עוף בגריל עם זיגוג צ'יפוטלה פטל, ו עוף בגריל עם זיגוג אפרסק פיקנטי.
הוראות
גז חום או גריל פחם. ב 1-סיר ליטר, לערבב שימורים, מיץ ליים, צ ' ילה ורוטב adobo.
חום על אש נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד שימורים נמסים. מערבבים כוסברה קצוצה; להפריש.
מפזרים עוף עם תערובת שום פלפל, כמון ומלח.
מניחים עוף על גריל. כיסוי גריל; לבשל מעל חום בינוני 15 עד 20 דקות, מפנה פעם או פעמיים צחצוח עם תערובת משמר במהלך 2 דקות האחרונות של צלייה, עד מיץ של עוף ברור כאשר מרכז החלק העבה הוא לחתוך (170F).
מוסיפים חצאי אפרסק לגריל במשך 2 עד 3 דקות האחרונות של צלייה רק עד מחומם.
מחממים את כל הנותרים משמר תערובת רותחים; להרתיח ומערבבים 1 דקה.