עוף בזיליקום מוקפץ
עוף בזיליקום מוקפץ עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. והוא מתאים להגשה ל 4 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 214 קלוריות, 27 גרם חלבון, ו 9 גרם שומן. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. אם יש לכם בצל ירוק, שמן קנולן, עלי בזיליקום ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ברוטב הסויה תוכלו לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם פנה קוטה עם רוטב תות-וין סנטו כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 55 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 76%. ציון זה מוצק. נסו עוף מוקפץ עם בזיליקום ואגוזי מלך, העוף המוקפץ של קן הום עם צ'ילי ובזיליקום, ו עוף מוקפץ עם בזיליקום קדוש עבור מתכונים דומים.
הוראות
בשקית גדולה הניתנת לסגירה חוזרת, שלבו את המים, רוטב הסויה והסוכר; מוסיפים עוף. חותם תיק ולהפוך מעיל. מכניסים למקרר למשך 30 דקות.
בווק או במחבת מטגנים את הבצל ב -1 כפית שמן עד שהוא רך פריך. מוסיפים פתיתי שום ופלפל; מבשלים ומערבבים במשך 1 דקה.
מסננים וזורקים כל מרינדה מעוף. באותו ווק, מערבבים עוף ב -3 כפיות שמן במשך 4-5 דקות או עד שהמיצים מתבהרים.
בינתיים, במחבת אחרת, הקפיצו את הבוק צ ' וי בשמן שנותר עד שהוא רך פריך.
מוסיפים תערובת בצל לעוף. מערבבים בזיליקום; מחממים.