עוף בחמאה
עוף בחמאה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 22 גרם של שומן, וסך הכל 433 קלוריות. אם יש לכם פלפל, פירורי לחם, מלח כשר ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. כדי להשתמש ב פירורי לחם יבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ללא גלוטן חלב עוגות קוקוס בחינם כקינוח. , שהוא מוצק. מתכונים דומים: [] שום בגריל וסלט עוף בחמאה עם רוטב טחינה, וופלים בחמאה עם פודינג עוף מטוגן בחמאה, ו עוף בחמאה.
הוראות
יש לשטוף את העוף וללטף אותו יבש עם מגבות נייר.
מניחים אותו בתבנית אפייה זכוכית או שקית פלסטיק גדולה resealable.
תוסיף את חלב החמאה. מכסים ומקררים לפחות 1 שעה ועד 4 שעות.
מניחים את פירורי הלחם, פרמזן, מלח ופלפל על צלחת. עבודה עם 1 חתיכת עוף בכל פעם, לנער אותו כדי להסיר כל חלב חמאה עודף לדלות אותו בתערובת פירורי לחם, פונה מעיל שני הצדדים.
חום 2 כפות שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה.
תוסיף חצי מהעוף. מבשלים עד הזהב, על 3 דקות לכל צד.
מעבירים לתבנית אפייה. לחסל מחבת. חזור עם השמן שנותר ועוף.
אופים עד מבושל דרך, על 10 דקות.טיפ: אם אתה (או הילדים) מעדיפים חלק גבוה יותר של ציפוי פירורי לחם על בשר, להשתמש מכרזים עוף במקום חזה עוף.