עוגת תפוח קרמל בלונדי
עוגת תפוח קרמל בלונדי עשויה להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 790 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 36 גרם של שומן כל אחד. זמן הכנת המתכון כ 4 שעות ו -30 דקות. זה יהיה להיט בחג הליל כל הקדושים שלך. גשו לסופר וקנו חמאה, קמח, חתיכות, ועוד מספר מצרכים לעשות היום. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, המתכון הזה מתאים לצמחוניים. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 26%. נסו עוגת תפוח קרמל בלונדי, דלעת קרמל בלונדי ברים, ו Lancaster Soft Cremes כרמל Blondie Bars (מתכונים דומים).
הוראות
לקלף תפוחים, לחתוך לתוך 1/4 אינץ ' עבה טריזים. לזרוק עם 2 כפות. קמח 1/2 כוס סוכר חום בקערה גדולה. להמיס 1/4 כוס חמאה במחבת גדולה על חום בינוני גבוה; להוסיף תערובת תפוחים, ו לטגן 15 דקות או עד תפוחים הם מכרז ונוזל הוא מעובה.
הסר מהחום; מגניב לחלוטין (כ -30 דקות).
בינתיים, מחממים תנור ל 35
להמס את הנותרים 3/4 כוס חמאה. מערבבים יחד 1 1/2 כוסות קמח והבא 2 מרכיבים בקערה גדולה.
מוסיפים ביצים, בורבון, חמאה מומסת 3/4 כוס, ונותר 1 1/2 כוסות סוכר חום, ערבוב עד מעורבב. מערבבים בפקאנים.
Fit piecrust לתוך מחבת ברזל יצוק 10 אינץ', בעדינות לחיצה על piecrust כל הדרך עד הצדדים של מחבת. כפית שני שלישים של תערובת תפוחים על החלק התחתון של piecrust, מתפשט בעדינות הקשה על פרוסות תפוח לתוך שכבה אפילו באמצעות החלק האחורי של כף. כפית הבלילה מעל תערובת תפוח; העליון עם תערובת תפוחים הנותרים.
מניחים את העוגה על מתלה התנור התחתון, ואופים ב 350 במשך 1 שעה ו 10 דקות עד 1 שעה ו 20 דקות או עד שמלקט עץ מוכנס במרכז יוצא עם כמה פירורים לחים.
הסר מהתנור; עוגה מגניב לחלוטין על מתלה חוט.
טפטוף מקורר עוגה עם 1/3 כוס מיץ תפוחים קרמל רוטב.