קושימומחה
מוכן ב2 שעות
מנות4
ציון בריאות38
מגזין

עוף בטרפליי עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת

עוף בטרפליי עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת
עוף Butterflied עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1300 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גזר, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, עוף צלוי עם ירקות שורש, ו עוף צלוי עם ירקות שורש (מתכונים דומים).

הוראות

1
תראה איך להכין את המתכון הזה.
2
תוציא את העוף מהמקרר ותסיר את הקרביים מהחלל. להתייבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
4
התאם את המתלה למרכז התנור וחמם מראש ל 350 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)בצל קצוץ (2 בצלים)
5
השתמש מספריים מטבח לחתוך את עמוד השדרה של העוף. אתה יכול לעשות את זה עם סכין שף כבדה, אבל רוב האנשים מוצאים את זה הכי קל עם המספריים. שמור את עמוד השדרה למניות מאוחר יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ציוד שתשתמש בו
שפים סכיןשפים סכין
מספריים מטבחמספריים מטבח
6
הנח העוף שלך פתוח כמו ספר על משטח העבודה שלך, עור בצד למעלה. לשטח את העוף עם הידיים עם לחץ חזק; אתה צריך לשמוע רעש פיצוח.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מפזרים את העוף עם זרעי רוזמרין ושומר, ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
פירורי לחם, כמה חופניםפירורי לחם, כמה חופנים
שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטריםשוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
8
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לאחר חם, להוסיף 2 כפות שמן זית כדי לחמם.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
9
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, וצורב עד חום זהוב, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
10
בעוד העוף צורב, מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר ושאלות לקערה יחד עם 2 כפות הנותרים שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב, מוודאים שכל הירקות מצופים היטב בשמן. הפוך את העוף והוסף את הירקות למחבת.
מרכיבים שתצטרך
כרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבןכרישה אחת, נקייה וחתוכה לקוביות גדולות, רק החלק הלבן
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®ממרח גבינת בצל של אמבט PHILADELPHIA®
קוט דו רון או יין אדום יבש אחרקוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומיםכגון מנגולד שוויצרי, קולארדים, רפיני או ירוקי סלק, גבעולים גזומים
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
11
צולים את העוף עד למד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165 מעלות F, על 1 שעה 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
12
הסר את העוף ללוח חיתוך לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הירקות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
13
בינתיים, מניחים את המחבת על מבער ולהגדיר לחום בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
14
מוסיפים את היין הלבן ומשתמשים בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת. מערבבים במרק עוף. להפחית בחצי, או עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף. מערבולת בחמאה בסוף המבעבע לטעם עשיר יותר ומבריק.
מרכיבים שתצטרך
צדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשהצדפות מוקפצות או עוף מבושל חתוך לקוביות, להגשה
שדי פסיון אם )שדי פסיון אם )
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
ציוד שתשתמש בו
אונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערךאונקיות גבינת שמנת, טמפרטורת החדר (בערך
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
15
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם הירקות והרוטב.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
6 שיני שום גדולות פרוסות דקות6 שיני שום גדולות פרוסות דקות
16
מפזרים את הירקות עם פטרוזיליה קצוצה טרייה נוספת אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 לב מפאלדי טרי אם אפשר1 לב מפאלדי טרי אם אפשר