עוף בטרפליי עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת
עוף Butterflied עם ירקות שורש קלוי ורוטב מחבת עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 82 גרם חלבון 78 גרם של שומן, וסך הכל 1300 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 2 שעות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו חמאה, גזר, זרעי שומר, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב רוזמרין טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט וניל עם קומפוט ענבים ואוכמניות עם דבש ורוזמרין טרי: ארוחת בוקר קלה או קינוח כקינוח. נסו Butterflied, יבש בריח קלוי טורקיה עם פנצנלה ירקות שורש קלוי, עוף צלוי עם ירקות שורש, ו עוף צלוי עם ירקות שורש (מתכונים דומים).
הוראות
תראה איך להכין את המתכון הזה.
תוציא את העוף מהמקרר ותסיר את הקרביים מהחלל. להתייבש עם מגבות נייר.
בואו לעמוד בטמפרטורת החדר במשך כשעה.
התאם את המתלה למרכז התנור וחמם מראש ל 350 מעלות F.
השתמש מספריים מטבח לחתוך את עמוד השדרה של העוף. אתה יכול לעשות את זה עם סכין שף כבדה, אבל רוב האנשים מוצאים את זה הכי קל עם המספריים. שמור את עמוד השדרה למניות מאוחר יותר.
הנח העוף שלך פתוח כמו ספר על משטח העבודה שלך, עור בצד למעלה. לשטח את העוף עם הידיים עם לחץ חזק; אתה צריך לשמוע רעש פיצוח.
מפזרים את העוף עם זרעי רוזמרין ושומר, ומפזרים בנדיבות מלח ופלפל.
מחממים מחבת ברזל יצוק 12 אינץ ' מעל חום בינוני גבוה. לאחר חם, להוסיף 2 כפות שמן זית כדי לחמם.
מוסיפים את העוף, העור בצד למטה, וצורב עד חום זהוב, על 5 דקות.
בעוד העוף צורב, מוסיפים את תפוחי האדמה, גזר ושאלות לקערה יחד עם 2 כפות הנותרים שמן זית. מתבלים במלח ופלפל וזורקים היטב, מוודאים שכל הירקות מצופים היטב בשמן. הפוך את העוף והוסף את הירקות למחבת.
צולים את העוף עד למד חום מיידי מוכנס לתוך החלק העבה ביותר של הירך רושמים 165 מעלות F, על 1 שעה 10 דקות.
הסר את העוף ללוח חיתוך לנוח במשך 15 דקות לפני גילוף. השתמש בכפית מחוררת כדי להסיר את הירקות למגש ולכסות באופן רופף עם נייר כדי להתחמם.
בינתיים, מניחים את המחבת על מבער ולהגדיר לחום בינוני.
מוסיפים את היין הלבן ומשתמשים בכפית עץ כדי לגרד את חתיכות השחמה בתחתית המחבת. מערבבים במרק עוף. להפחית בחצי, או עד שרוטב מעילי החלק האחורי של כף. מערבולת בחמאה בסוף המבעבע לטעם עשיר יותר ומבריק.
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם הירקות והרוטב.
מפזרים את הירקות עם פטרוזיליה קצוצה טרייה נוספת אם משתמשים.