קוק au Vin קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1086 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, צולה עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי.
הוראות
1
מערבבים יין, בצל, סלרי, גזר, שום ופלפל בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות. מגניב לחלוטין; לערבב בשמן.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
מוסיפים ירקות שמורים ממרינדה לסיר. Sauté עד חום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
7
מערבבים בקמח; מערבבים 2 דקות. בהדרגה להקציף נוזלי המרינדה שמורות. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, מטאטא מדי פעם, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מערבבים בצלצלי שאלוט, שום, עשבי תיבול, ועלי דפנה, ואז מרק. להחזיר עוף לסיר, הסדרת צד העור בשכבה אחת. להביא לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כסה סיר ועוף מבשל 30 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך עוף מעל. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזיר
9
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
10
להוסיף פטריות; sauté עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
מעבירים פטריות לצלחת. ממיסים הנותרים 1 כף חמאה באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים בצל ומטוגנים עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
13
להעביר בצל לצלחת לצד פטריות; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
14
באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לצלחת. מסננים רוטב מן הסיר למחבת שמורה, לחיצה על מוצקים מסננת כדי לחלץ את כל הרוטב; להשליך מוצקים. להביא רוטב לרתיחה, גירוד חתיכות השחמה. להחזיר את הרוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזיר
15
מוסיפים בצל לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד בצל הם כמעט מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
16
מוסיפים פטריות ובייקון. מבשלים חשופים עד בצל הם מאוד רך ורוטב הוא מופחת מעט, על 12 דקות. להטות סיר וכפית את עודף שומן מן החלק העליון של רוטב. רוטב העונה עם מלח ופלפל. להחזיר עוף לרוטב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזיר
17
מסדרים עוף על מגש גדול מעוטר. רוטב כפית וירקות מעל.