קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות34
מגזין

עוף ביין קלאסי

עוף ביין קלאסי
קוק au Vin קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1086 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, צולה עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי.

הוראות

1
מערבבים יין, בצל, סלרי, גזר, שום ופלפל בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות. מגניב לחלוטין; לערבב בשמן.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימיןצרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
גב שומן חזירגב שומן חזיר
עגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיותעגבניות טריות בינוניות (בערך, קלופות וחתוכות לשישיות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
2
מניחים חתיכות עוף בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
יוצקים תערובת יין על עוף; מערבבים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 יום ועד 2 ימים, הופכים עוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
באמצעות מלקחיים, להעביר חתיכות עוף מן המרינדה מגבות נייר לניקוז; טפיחה יבשה. זן מרינדה; שמור ירקות ונוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
קונכיות קנלוניקונכיות קנלוני
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
שמן חום בסיר גדול כבד (רחב מספיק כדי להחזיק עוף בשכבה אחת) מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
3
מוסיף בייקון וsauté עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
מוסיפים עוף, צד העור למטה, לטפטוף בסיר. Sauté עד חום, כ 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
5
מעבירים עוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
6
מוסיפים ירקות שמורים ממרינדה לסיר. Sauté עד חום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
7
מערבבים בקמח; מערבבים 2 דקות. בהדרגה להקציף נוזלי המרינדה שמורות. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, מטאטא מדי פעם, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
מערבבים בצלצלי שאלוט, שום, עשבי תיבול, ועלי דפנה, ואז מרק. להחזיר עוף לסיר, הסדרת צד העור בשכבה אחת. להביא לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כסה סיר ועוף מבשל 30 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך עוף מעל. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזירגב שומן חזיר
שמנת מתוקה נוספתשמנת מתוקה נוספת
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
9
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
להוסיף פטריות; sauté עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
11
מעבירים פטריות לצלחת. ממיסים הנותרים 1 כף חמאה באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
12
מוסיפים בצל ומטוגנים עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
13
להעביר בצל לצלחת לצד פטריות; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לצלחת. מסננים רוטב מן הסיר למחבת שמורה, לחיצה על מוצקים מסננת כדי לחלץ את כל הרוטב; להשליך מוצקים. להביא רוטב לרתיחה, גירוד חתיכות השחמה. להחזיר את הרוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
גב שומן חזירגב שומן חזיר
15
מוסיפים בצל לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד בצל הם כמעט מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
16
מוסיפים פטריות ובייקון. מבשלים חשופים עד בצל הם מאוד רך ורוטב הוא מופחת מעט, על 12 דקות. להטות סיר וכפית את עודף שומן מן החלק העליון של רוטב. רוטב העונה עם מלח ופלפל. להחזיר עוף לרוטב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך12 פרוסות דקות של חזיר מבושל לחלוטין (בערך
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת1-1/2 כוסות KRAFT® מגוררת גבינת צ'דר משולשת עם מגע של PHILADELPHIA®, מחולקת
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
ציוד שתשתמש בו
גב שומן חזירגב שומן חזיר
17
מסדרים עוף על מגש גדול מעוטר. רוטב כפית וירקות מעל.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)1 עוף צלוי שלם שנקנה בחנות (בערך 2 פאונד)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עצם הודו וצוואר הודועצם הודו וצוואר הודו
18
מפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר

מרכיבים

33 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)2smallsגב שומן חזירגב שומן חזיר1אוראו ממולאים כפוליםפלפל שחור שלםפלפל שחור שלם43 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ'(1/2 מקל) חמאה(1/2 מקל) חמאה1כף. חומץ ביין אדוםגזר, קלוף, פרוסגזר, קלוף, פרוס2גבעולי סלרי, פרוסיםגבעולי סלרי, פרוסים454דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.מגוון פטריות בר טריות (כגון קרים ושיטאקה נבעה)מגוון פטריות בר טריות (כגון קרים ושיטאקה נבעה)6שרימפס וורידיםפטרוזיליה טרייה קצוצהפטרוזיליה טרייה קצוצה1כף. חומץ ביין אדוםשן שום, קלופים, שטוחשן שום, קלופים, שטוח2largesשיני שום, קצוץשיני שום, קצוץ4731 לב מפאלדי טרי אם אפשרמרק עוף במלח נמוךמרק עוף במלח נמוך12 כפיות אבקת שום3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)3 כפות גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי)1כף. חומץ ביין אדוםבצל, פרוסבצל, פרוס4largesעלי פטרוזיליה טרייםעלי פטרוזיליה טריים20אינצ ' יםבצל פנינה קוטר, או בצל רותח, קלופיםבצל פנינה קוטר, או בצל רותח, קלופים7501 לב מפאלדי טרי אם אפשרפינו נואר צרפתי או קליפורניהפינו נואר צרפתי או קליפורניה3קילוגרםעוף צלוי, עמוד השדרה הוסר, לחתוך 8 חתיכות (2 מקלות תיפוף, 2 ירכיים, 2 כנפיים עם הרבעון העליון של השד הסמוך, 2 שדיים)עוף צלוי, עמוד השדרה הוסר, לחתוך 8 חתיכות (2 מקלות תיפוף, 2 ירכיים, 2 כנפיים עם הרבעון העליון של השד הסמוך, 2 שדיים)2largesשאלוט, קצוץשאלוט, קצוץ170דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ.פרוסות בייקון עבות לחתוך, לחתוך לרוחב לרצועותפרוסות בייקון עבות לחתוך, לחתוך לרוחב לרצועות4largesעלי קורנית טרייםעלי קורנית טריים