קוק au Vin קלאסי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את הרפרטואר כמובן העיקרי שלך. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 1086 קלוריות, 66 גרם חלבון ו 73 גרם של שומן כל אחד. גשו לסופר וקנו שמן זית, צולה עוף, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בקמח כל המטרה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחם סודה עם סוכר קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: Coq au riesling פסטה, מתכונים קלאסיים לחג שנעשו עם מרכיבים קלאסיים! # DiamondNuts, ו עוגת חמאה צהובה משחימה קלאסית לחבר קלאסי.
הוראות
1
מערבבים יין, בצל, סלרי, גזר, שום ופלפל בסיר גדול. מביאים לרתיחה על חום גבוה. להפחית את החום בינוני ומבשל 5 דקות. מגניב לחלוטין; לערבב בשמן.
מרכיבים שתצטרך
צרור עשבי תיבול של כוסברה טרייה, מיורן או אורגנו וטימין
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
2
מניחים חתיכות עוף בקערת זכוכית גדולה.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
יוצקים תערובת יין על עוף; מערבבים למעיל. מכסים ומקררים לפחות 1 יום ועד 2 ימים, הופכים עוף מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
1
באמצעות מלקחיים, להעביר חתיכות עוף מן המרינדה מגבות נייר לניקוז; טפיחה יבשה. זן מרינדה; שמור ירקות ונוזל בנפרד.
מרכיבים שתצטרך
צ'יפס טורטיה בטעם ליים
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
2
שמן חום בסיר גדול כבד (רחב מספיק כדי להחזיק עוף בשכבה אחת) מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
3
מוסיף בייקון וsauté עד פריך וחום. באמצעות כפית מחוררת, להעביר בייקון לקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מוסיפים עוף, צד העור למטה, לטפטוף בסיר. Sauté עד חום, כ 8 דקות לכל צד.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
5
מעבירים עוף לקערה גדולה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
6
מוסיפים ירקות שמורים ממרינדה לסיר. Sauté עד חום, כ -10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מערבבים בקמח; מערבבים 2 דקות. בהדרגה להקציף נוזלי המרינדה שמורות. מביאים לרתיחה, מקציפים לעתים קרובות. מבשלים עד שהרוטב מתעבה, מטאטא מדי פעם, בערך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוס פטריות שיטאקי, חתוכות לרבעים
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
8
מערבבים בצלצלי שאלוט, שום, עשבי תיבול, ועלי דפנה, ואז מרק. להחזיר עוף לסיר, הסדרת צד העור בשכבה אחת. להביא לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כסה סיר ועוף מבשל 30 דקות. באמצעות מלקחיים, להפוך עוף מעל. מכסים ומבשלים עד מכרז, על 15 דקות יותר.
מרכיבים שתצטרך
גב שומן חזיר
2 עד 3 כוסות יין אדום יבש
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שום גויה®
סזון גויה עם כוסברה ואנאטו
ציוד שתשתמש בו
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
בינתיים, להמיס 3 כפות חמאה במחבת גדולה כבדה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
10
להוסיף פטריות; sauté עד מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
11
מעבירים פטריות לצלחת. ממיסים הנותרים 1 כף חמאה באותו מחבת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
12
מוסיפים בצל ומטוגנים עד תחילת חום, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
13
להעביר בצל לצלחת לצד פטריות; מחבת מילואים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
14
באמצעות מלקחיים, להעביר עוף לצלחת. מסננים רוטב מן הסיר למחבת שמורה, לחיצה על מוצקים מסננת כדי לחלץ את כל הרוטב; להשליך מוצקים. להביא רוטב לרתיחה, גירוד חתיכות השחמה. להחזיר את הרוטב לסיר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
15
מוסיפים בצל לסיר ומביאים לרתיחה מעל חום בינוני. מכסים ומבשלים עד בצל הם כמעט מכרז, על 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
16
מוסיפים פטריות ובייקון. מבשלים חשופים עד בצל הם מאוד רך ורוטב הוא מופחת מעט, על 12 דקות. להטות סיר וכפית את עודף שומן מן החלק העליון של רוטב. רוטב העונה עם מלח ופלפל. להחזיר עוף לרוטב. (ניתן לעשות 1 יום קדימה. מגניב במקצת. צמרמורת חשפה עד קור, ואז לכסות ולשמור מקורר.) Rewarm על אש נמוכה.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 כוס בצלצלי שאלוט, קצוצים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
10 אונקיות הודו מבושל פרוס דק, מגורר
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
17
מסדרים עוף על מגש גדול מעוטר. רוטב כפית וירקות מעל.