מתכון עוף Biryani יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 50 דקות. מנה אחת מכילה 26 קלוריות, 2 גרם של חלבון ו0 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %1 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 50 מנות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, אם יש לך רוטב ויניגרט עגבניות שמש עשה, כמון טחון, יוגורט דל שומן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, מתכונים דומים: עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו עוף hyderabadi biryani, איך להכין עוף biryani.
הוראות
1
מניחים אורז בקערה בינונית.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות אורז.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®
3
בואו לעמוד 10 דקות.
4
בינתיים, שמן חום במחבת nonstick גדולה על חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים זרעי כמון; מבשלים ומערבבים 30 שניות. מערבבים בצל, שום וג ' ינג ' ר; מבשלים 5 דקות. או עד פריך במכרז, ערבוב כל הזמן.
מרכיבים שתצטרך
3 תפוחי אדמה רדומים, חתוכים לחתיכות בגודל 1 אינץ'
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
מוסיפים עוף וכמון טחון; מבשלים ומערבבים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
כמון טחון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
7
מסננים אורז.
מרכיבים שתצטרך
אפונה גויה®
8
מוסיפים לתערובת עוף עם כל שאר החומרים למעט יוגורט; מערבבים היטב. מביאים לרתיחה; לכסות. מבשלים על אש נמוכה 22 עד 24 דקות. או עד אורז רך ונוזל נספג.
צ ' נין בלאן, גוורצטרמינר וריזלינג הם הבחירה הראשונה שלי לאסיאתים. היין הטוב ביותר לאוכל אסיאתי תלוי במטבח ובמנה-כמובן - אבל אלה לבנים חומציים זוג עם מספר ארוחות מסורתיות, מתובל או לא. יין אחד אתה יכול לנסות הוא מסה Chenin בלאן. יש לו 4.2 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 9 דולר.