מתכון עוף Biryani יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך בצל, חמאה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו עוף hyderabadi biryani, איך להכין עוף biryani.
הוראות
1
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
הודו מבושל מגורר (או עוף)
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
2
מוסיפים בצל, זנגביל ושום למחבת; מטוגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים כמון, allspice, זעפרן, והל; לבשל 15 שניות. מערבבים עגבניות, צימוקים, סראנו; לבשל 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
1 כף דבש, בתוספת תוספת לטפטוף
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
זעפרן
שום גויה®
1 כוס מירין, או סאקה מתוק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
להוסיף עוף; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
4
מוסיפים מיץ ומלח; מבשלים 30 שניות.
מרכיבים שתצטרך
תלתלי שוקולד לבן לאפייה
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
5
להוסיף אורז; לבשל 1 1/2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 12 דקות או עד שנוזל נספג.
הודי עובד ממש טוב עם Gruener Veltliner, ריזלינג, נוצץ רוזה. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה בהתאם למנה, כמובן, אבל מבחר אלה ניתן להגיש צונן ויש לי כמה מתיקות כדי להשלים את spiciness וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מנות מסורתיות. Schloss Gobelsburg Schlosskellerei Gobelsburger Gruner Veltliner עם דירוג 4.2 מתוך 5 כוכבים נראה כמו משחק טוב. זה עולה בערך 19 דולר לבקבוק.