עוף ביריאני
מתכון עוף Biryani יכול לספק הכמיהה ההודית שלך בערך 45 דקות. מנה אחת מכילה 481 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לך בצל, חמאה, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד כמון הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מוס שוקולד מרוקאי כקינוח. זה עובד היטב כמנה עיקרית. מתכונים דומים: עוף אנדרה ביריאני-quick biryani באמצעות יוגורט, קבולי ביריאני או קוולי ביריאני / חנה דאל ביריאני, ו עוף hyderabadi biryani, איך להכין עוף biryani.
הוראות
ממיסים חמאה בסיר גדול על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים בצל, זנגביל ושום למחבת; מטוגנים 5 דקות או עד להשחמה קלה. מערבבים כמון, allspice, זעפרן, והל; לבשל 15 שניות. מערבבים עגבניות, צימוקים, סראנו; לבשל 1 דקה.
להוסיף עוף; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מוסיפים מיץ ומלח; מבשלים 30 שניות.
להוסיף אורז; לבשל 1 1/2 דקות, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים 2 כוסות מים; מביאים לרתיחה. מכסים, מפחיתים את החום, ומבשלים 12 דקות או עד שנוזל נספג.
הסר מהחום; תן לעמוד 10 דקות.