עוף במקלות תיפוף, בסגנון אתיופי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל מקלות עוף, סגנון אתיופי. מתאים ל-6 מנות. מנה אחת מכילה 337 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 26 גרם שומן. אם יש לכם ציפורן טחון, שמן בוטנים, פפריקה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דל פחמימות, דיאט. זה הביא לך על ידי מתכונים פשוט. הכנת המנה לוקחת כ 2 שעות ו 10 דקות. - שזה לא ניתן לאילתור. מתכונים דומים: עוף בסגנון טנדורי בגריל, תבשיל חומוס בסגנון אתיופי, ו מקלות תיפוף בסגנון דרום-מערב בגריל.
הוראות
מעיל את מקלות התיפוף בשמן בוטנים או חמאה מומסת, ואז מפזרים מלח.
מערבבים את כל התבלינים יחד בקערה קטנה. בקערה גדולה, מערבבים חצי מהתבלינים עם העוף.
מניחים עוף בנייר כסף: ואז לסדר את מקלות התיפוף בתבשיל מרופד בנייר כסף מספיק כדי להפוך את החבילה; אתה תהיה בישול הרגליים האלה מכוסות במשך רוב הזמן.
מפזרים עוד מהתערובת התבלינים על מקלות התיפוף. אתה יכול להשתמש בכל תערובת התבלינים, או להפסיק מתי שאתה רוצה. יותר לערבב, spicier העוף.
מקפלים על נייר כדי לאטום את מקלות התיפוף.
אופים ב 163° במשך 90 דקות. ב-90 דקות, פתח את חבילת הנייר כדי לאפשר לתרנגולת להמשיך לבשל חשופה. המשך לבשל לפחות עוד 15 דקות, וכל עוד אתה רוצה.
אני אוהב שהבשר כמעט נופל מהעצם על מקלות התיפוף שלי, אז אני מבשל נחשף לעוד 30-45 דקות.
לשרת: כדי לשרת, לרסס עם קצת מהרוטב שנוצר בתחתית המחבת, ולהשתמש בשאר כדי לטעום קצת אורז או לחם שטוח.
לסחוט קצת לימון או מיץ לימון על העוף ממש לפני שאתה מגיש אותו.
סלט ירוק הוא תוספת טובה, מדי.