עוף בסגנון ביסטרו עם פטריות בר ומדיירה
עוף בסגנון ביסטרו עם פטריות בר ומדיירה עשוי להיות מתכון טוב להרחיב את אוסף המנה העיקרית שלך. מנה זו מכילה סביב 40 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 468 קלוריות. מתכון ואינו מכיל גלוטן, מגיש 4 . אם יש לכם פלפל, חלב, פטרוזיליהוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו אורז ופטריות בר, בסגנון דרומי, תבשיל שעועית ירוקה עם פטריות מדיירה, ו צלעות עגל צלויות עם פטריות ומדיירה (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים עוף באופן שווה עם 1/4 כפית מלח, 1/4 כפית פלפל, ואגוז מוסקט מגורר.
מניחים עוף במחבת צלייה רדודה מצופה ספריי בישול; מכסים בנייר כסף.
אופים עוף, מכוסה, ב 350 במשך 30 דקות. הפוך עוף מעל; אופים, חשוף, 30 דקות נוספות או עד העוף נעשה.
הסר עוף על מגש הגשה, הזמנת 1 כף של טפטוף מחבת. שמור עוף חם.
מניחים תפוחי אדמה בסיר בינוני; מכסים במים. מביאים לרתיחה; מבשלים 15 דקות או עד רך מאוד.
ניקוז. להחזיר תפוחי אדמה למחבת; להוסיף חלב, 1 כף חמאה, נשאר 1/4 כפית מלח, ונשאר 1/4 כפית פלפל; מחית עם מחית תפוחי אדמה כדי עקביות הרצוי.
חום שמורות טיפות מחבת במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מוסיפים פטריות למחבת; מבשלים 3 דקות או עד שהלחות מתאדה, תוך ערבוב מתמיד. מערבבים במרק ויין, מגרד מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה; לבשל 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מן החום; מערבבים הנותרים 1 כף חמאה.
רסס רוטב על עוף; מפזרים פטרוזיליה.