עוף בסגנון תאילנדי & חבילות בטטה
המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. זמן הכנת המתכון כ 40 דקות. מתכונים דומים: קוקוס בסגנון תאילנדי, בטטה ומרק תרד, חבילות בטטה וג'ינג'ר, ו חם לבוש בטטה, שומר & חבילות פטה.
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
ממיסים את הקוקוס המוקרם עם 3 כפות מים רותחים ומערבבים למשחה חלקה. מערבבים את הסוכר, רוטב דגים וממרח קארי.
מניחים פיסת קלף גדולה על תבנית אפייה. סדר את בטטה ופלפל באמצע הנייר, ניקוי מקום במרכז.
מניחים את חזה העוף בחלל ושופכים על הרוטב. מקפלים מעל הקצוות העליונים של הקלף כדי ליצור חותם לכווץ את הקצוות כמו עטיפה מתוקה.
מבשלים בתנור במשך 25-30 דקות או עד העוף מבושל דרך והירקות רכים. לשבת את החבילה על צלחת ארוחת ערב או קערה רדודה ולפתוח בזהירות.
מפזרים כוסברה וסוחטים קצת מיץ ליים, לפי הטעם.