קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

עוף בפחית בירה אוזבקית

עוף בפחית בירה אוזבקית
בירה אוזבקית עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1085 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 58 אוהדים. גשו לסופר וקנו עוף, כורכום טחון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, פלוב אוזבקיname, ו פלוב (אורז אוזבקי Pilaf).

הוראות

1
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הצוואר ואת חללי הגוף של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
הסר את החבילה של giblets ולהגדיר אותו בצד לשימוש אחר. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז ולהכתים אותו יבש, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
רצועת קליפת לימון אחתרצועת קליפת לימון אחת
ציוד שתשתמש בו
8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה8 מקלות גבינה עטופים בנפרד של 1 אונקיה
3
הסר את העור מן העוף, אם תרצה. אתה יכול למשוך את רוב זה עם האצבעות שלך; להשתמש בסכין קילוף לחתוך את העור מן הכנפיים וקצוות של מקלות התיפוף. לעשות שני חתכים עמוקים לעצם בשני הצדדים של חזה העוף ובכל רגל ובירך, כך התבלינים והחום יחדרו את הבשר בקלות רבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)פלפל אדום קצוץ דק (בערך 1 פלפל בינוני)
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
4
מניחים את השום, זנגביל, מלח, פפריקה, כורכום, כוסברה, כמון, ופלפל במכתש ולדפוק אותם למשחה חלקה עם עלי, ואז לעבוד בשמן. אם אין לך מרגמה ועלי, אתה יכול לעשות את הדבק התבלינים במעבד מזון (מעבד מיני עובד טוב יותר מאשר מעבד בגודל מלא, אבל אתה יכול להשתמש מעבד בגודל מלא אם אתה לגרד את הצד של הקערה לעתים קרובות עם מרית גומי). הפעל את המעבד עד השום וג ' ינג ' ר הם קצוצים דק, ואז בהדרגה להוסיף את השמן פירה למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
פולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הוונילפולי וניל, מפוצלים לאורכו לשניים ומגרדים לאיסוף זרעי הווניל
1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות1 שפופרת בצק פיצה מוכן שנקנה בחנות
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גסבצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
5
כף על 1 כף של הדבק tandoori לתוך הצוואר ואת חללי הגוף של הציפור, להפיץ אותו סביב עם המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים את הציפור בתבנית אפייה או מחבת רדיד אלומיניום רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
ציוד שתשתמש בו
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי6 פרוסות רוטב חמוציות בג'לי
7
מורחים את הדבק התבלינים הנותרים על העוף מכל הצדדים. (לחלופין, אתה יכול להשרות את הציפור בשקית פלסטיק גדולה, כבדה, resealable.)
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
קילו פטל שחור (בערךקילו פטל שחור (בערך
ציוד שתשתמש בו
1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן1/4 פאונד פרוס דק מעדניה הודו מעושן
8
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 6 שעות או כל עוד 24; ככל שהוא משרה, עשיר יותר את הטעם יהיה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)1 1/2 כוסות בצל קצוץ (2 בצלים)
10
אם אתה מבשל את העוף על פחית, פופ את הכרטיסייה את הפחית ולשתות חצי סודה או בירה (או לשפוך אותו). באמצעות פותחן קופסאות בסגנון הכנסייה, לעשות 2 חורים נוספים בחלק העליון. אם אתה משתמש צולה עוף פחית בירה, לשפוך חצי סודה או בירה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פותחן קופסאותפותחן קופסאות
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
11
הסר את העוף מן המרינדה, לשים בצד את כל המרינדה הנותרים. החזק את העוף זקוף, עם פתיחת חלל הגוף בתחתית, ומניח את הציפור על פחית או צולה עוף, כך שהוא מתאים בנוחות לתוך החלל. אם אתה משתמש פחית, למשוך את הרגליים קדימה כדי ליצור סוג של חצובה, כך הציפור עומדת זקוף. "הרגל" האחורית של החצובה היא הפחית. אתה לא צריך לעשות את זה אם אתה משתמש בצולה עוף. הכנס את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף. לחלופין, מסבך את הציפור עם חוט הקצב או שיפוד במבוק.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
כאשר מוכן לבשל, מניחים את העוף, על פחית או צולה אם שימוש, במרכז האח על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. כפית כל המרינדה שנותרה על העוף, ולאחר מכן לכסות את הגריל. גריל את העוף עד שהוא השחמה יפה מבושל דרך, על 1 שעה עבור ציפור חסרת עור, על 1 1/4 שעות אם הציפור הוא עור-על. השתמש מדחום בשר לקרוא מיידית כדי לבדוק doneness, החדרתו לתוך החלק העבה ביותר של ירך, אבל לא כך שהוא נוגע עצם. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות כ 170 ° F. אם החלק העליון של הציפור מתחיל חום יותר מדי, באופן רופף לכסות אותו עם חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
רצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובהרצועות פלפל אדום מתוק קלוי ועירית טחונה נוספת, לא חובה
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו1/2 כוס גבינת צ'דר מגוררת לטאקו
13
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך כ 5 דקות. בזהירות להרים את העוף את הפחית או צולה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
שעועית קנלוני, סחוטהשעועית קנלוני, סחוטה
14
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות