קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות20
מגזין

עוף בפחית בירה אוזבקית

עוף בפחית בירה אוזבקית
בירה אוזבקית עוף יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %31 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 1085 קלוריות, 72 גרם חלבון ו 85 גרם של שומן למנה. מתכון זה מ רציני אוכל יש 58 אוהדים. גשו לסופר וקנו עוף, כורכום טחון, פפריקה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן צמחי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת קפה אוכמניות # SundaySupper כקינוח. זה מושלם עבור יום האב. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: עוף מטוגן עם בירה-בירה מוסיף טעם מאוד טעים וארצי לכל כך הרבה דברים. עוף מטוגן עם בירה הוא נהדר, פלוב אוזבקיname, ו פלוב (אורז אוזבקי Pilaf).

הוראות

1
להסיר ולהשליך את השומן רק בתוך הצוואר ואת חללי הגוף של העוף.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2
הסר את החבילה של giblets ולהגדיר אותו בצד לשימוש אחר. יש לשטוף את העוף, מבפנים ומבחוץ, מתחת למים זורמים קרים, ולאחר מכן לנקז ולהכתים אותו יבש, מבפנים ומבחוץ, עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
ציוד שתשתמש בו
טורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעיםטורטיות קמח (25 ס"מ), חתוכות לרבעים
3
הסר את העור מן העוף, אם תרצה. אתה יכול למשוך את רוב זה עם האצבעות שלך; להשתמש בסכין קילוף לחתוך את העור מן הכנפיים וקצוות של מקלות התיפוף. לעשות שני חתכים עמוקים לעצם בשני הצדדים של חזה העוף ובכל רגל ובירך, כך התבלינים והחום יחדרו את הבשר בקלות רבה יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס1 1/4 כוסות גרעיני דלעת ירוקים לא קלויים, כמו פפיטאס
מקלות עוףמקלות עוף
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
צ'יפס קינמון וייטנאמיצ'יפס קינמון וייטנאמי
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
4
מניחים את השום, זנגביל, מלח, פפריקה, כורכום, כוסברה, כמון, ופלפל במכתש ולדפוק אותם למשחה חלקה עם עלי, ואז לעבוד בשמן. אם אין לך מרגמה ועלי, אתה יכול לעשות את הדבק התבלינים במעבד מזון (מעבד מיני עובד טוב יותר מאשר מעבד בגודל מלא, אבל אתה יכול להשתמש מעבד בגודל מלא אם אתה לגרד את הצד של הקערה לעתים קרובות עם מרית גומי). הפעל את המעבד עד השום וג ' ינג ' ר הם קצוצים דק, ואז בהדרגה להוסיף את השמן פירה למשחה חלקה.
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן2 (14 אונקיות. קופסאות שימורים) מרק עוף דל נתרן
כורכוםכורכום
נוזל-אונקיות מים טרייםנוזל-אונקיות מים טריים
כפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשרכפית פפריקה חריפה, מעושנת במידת האפשר
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
בצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץבצל לבן או צהוב בינוני, 1 חתוך לרבעים ו-1 קצוץ
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
כף על 1 כף של הדבק tandoori לתוך הצוואר ואת חללי הגוף של הציפור, להפיץ אותו סביב עם המרית.
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
6
מניחים את הציפור בתבנית אפייה או מחבת רדיד אלומיניום רק גדול מספיק כדי להחזיק אותו.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
תערובת סוכר חום Splenda®תערובת סוכר חום Splenda®
7
מורחים את הדבק התבלינים הנותרים על העוף מכל הצדדים. (לחלופין, אתה יכול להשרות את הציפור בשקית פלסטיק גדולה, כבדה, resealable.)
מרכיבים שתצטרך
הדבק תבליניםהדבק תבלינים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
20 עד 25 עלי תרד שלמים20 עד 25 עלי תרד שלמים
ציוד שתשתמש בו
טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2טיפים לעוגה - טיפים עגולים #4 ו-#2
8
תן את העוף במרינדה במקרר, מכוסה, במשך 6 שעות או כל עוד 24; ככל שהוא משרה, עשיר יותר את הטעם יהיה.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
9
הגדר את הגריל עבור צלייה עקיפה, למקם מחבת טפטוף במרכז, ולחמם מראש את הגריל בינוני.
ציוד שתשתמש בו
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
10
אם אתה מבשל את העוף על פחית, פופ את הכרטיסייה את הפחית ולשתות חצי סודה או בירה (או לשפוך אותו). באמצעות פותחן קופסאות בסגנון הכנסייה, לעשות 2 חורים נוספים בחלק העליון. אם אתה משתמש צולה עוף פחית בירה, לשפוך חצי סודה או בירה לתוכו.
מרכיבים שתצטרך
מים מוגזיםמים מוגזים
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
תערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיקתערובת תיבול סטייק, המותג המועדף Montreal Steak Seasoning של מקורמיק
1/2 פאונד חוואר קצוץ1/2 פאונד חוואר קצוץ
ציוד שתשתמש בו
פותחן קופסאותפותחן קופסאות
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
11
הסר את העוף מן המרינדה, לשים בצד את כל המרינדה הנותרים. החזק את העוף זקוף, עם פתיחת חלל הגוף בתחתית, ומניח את הציפור על פחית או צולה עוף, כך שהוא מתאים בנוחות לתוך החלל. אם אתה משתמש פחית, למשוך את הרגליים קדימה כדי ליצור סוג של חצובה, כך הציפור עומדת זקוף. "הרגל" האחורית של החצובה היא הפחית. אתה לא צריך לעשות את זה אם אתה משתמש בצולה עוף. הכנס את קצות הכנפיים מאחורי הגב של העוף. לחלופין, מסבך את הציפור עם חוט הקצב או שיפוד במבוק.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
שרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחיםשרימפס ענק, זנבות על, קלופים ופורחים
ציוד שתשתמש בו
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
סוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקותסוכריות Air Head, חתוכות לרצועות דקות
12
כאשר מוכן לבשל, מניחים את העוף, על פחית או צולה אם שימוש, במרכז האח על מחבת טפטוף ורחוק מהחום. כפית כל המרינדה שנותרה על העוף, ולאחר מכן לכסות את הגריל. גריל את העוף עד שהוא השחמה יפה מבושל דרך, על 1 שעה עבור ציפור חסרת עור, על 1 1/4 שעות אם הציפור הוא עור-על. השתמש מדחום בשר לקרוא מיידית כדי לבדוק doneness, החדרתו לתוך החלק העבה ביותר של ירך, אבל לא כך שהוא נוגע עצם. הטמפרטורה הפנימית צריכה להיות כ 170 ° F. אם החלק העליון של הציפור מתחיל חום יותר מדי, באופן רופף לכסות אותו עם חתיכה קטנה של רדיד אלומיניום.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'1 בצל מתוק גדול, חתוך לרוחב לפרוסות בעובי 3/4 אינץ'
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)4 צלעות חלצי חזיר עם עצם (עובי 1-1/2 אינץ' ו-8 אונקיות כל אחת)
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
פתיתי ירקותפתיתי ירקות
13
להעביר את העוף ללוח חיתוך ולתת לו לנוח במשך כ 5 דקות. בזהירות להרים את העוף את הפחית או צולה, אם משתמשים.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
ציוד שתשתמש בו
קרש חיתוךקרש חיתוך
כרוב סגול, פרוס דקכרוב סגול, פרוס דק
14
חותכים את העוף לחתיכות ומגישים עם פרוסות לימון.
מרכיבים שתצטרך
טריז לימוןטריז לימון
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות