עוף בפטריות בר בלסמיקו
עוף בלסמיקו פטריות בר עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת מתכון המנה העיקרית שלך. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? ואינו מכיל גלוטן,, חלב חינם, ואת כל 30 מתכון יש 234 קלוריות, 29 גרם חלבון ו 7g של שומן למנה. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 40 דקות. אם יש לכם חומץ בלסמי, רוטב מרינרה, פטריות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. נסו בלסמיקו עוף, עוף פטריות אורז בר, ו עוף ופטריות פראיות (מתכונים דומים).
הוראות
חום 1 כפית שמן במחבת nonstick 12 אינץ ' על חום בינוני גבוה.
מוסיפים את העוף ומבשלים במשך 10 דקות או עד שהוא משחימים היטב משני הצדדים.
מחממים את השמן הנותר על חום בינוני.
מוסיפים את הפטריות, קישואים ובצל ומבשלים עד שהם רכים.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקה. מערבבים את הרוטב והחומץ במחבת וחום לרתיחה. תחזיר את העוף למחבת. להפחית את החום לנמוך. מכסים ומבשלים 10 דקות או עד העוף מבושל דרך.