עוף בפירורי לחם עם רוטב שמנת מרווה
עוף מצופה בפרמזן עם רוטב שמנת עשוי להיות המנה העיקרית שאתם מחפשים. מנה אחת מכילה 366 קלוריות, 43 גרם חלבון ו 10 גרם שומן. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פחות נתרן מרק עוף, פחות נתרן מרק עוף, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 47 דקות. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: קציצות עוף בפירורי לחם עם מרווה, פסטה עוף ובטרנוט עם רוטב שמנת מרווה, ו פסטת דלעת מוקרמת עם פרמזן ומרווה.
הוראות
מניחים כל חזה עוף חצי בין 2 יריעות של פלסטיק חובה כבדה לעטוף; פאונד עד עובי 1/4 אינץ ' באמצעות פטיש בשר או מערוך.
מערבבים פירורי לחם ואת 4 המרכיבים הבאים במנה רדודה.
שלב 1 מיץ לימון כף, קורנפלור, ביצה לבן בצלחת רדודה אחרת. מערבבים היטב עם מקצף.
טובלים כל חזה עוף חצי בתערובת ביצה לבן; לדלות בתערובת פירורי לחם.
מניחים חצאי חזה עוף על מתלה תיל; לתת לעמוד 10 דקות.
מניחים תבנית אפייה בתנור כדי לחמם בזמן שעוף עומד.
מעיל כל חזה עוף חצי טוב עם ספריי בישול.
הסר תבנית אפייה חמה מהתנור; מעיל עם ספריי בישול.
מניחים חצאי חזה עוף על תבנית אפייה, ואופים ב 450 במשך 20 עד 25 דקות או עד העוף נעשה.
בעוד עוף אופה, מחממים שמן בסיר קטן על חום בינוני גבוה.
להוסיף שאלוט; לטגן 2 דקות או עד מכרז.
מפזרים שאלוט עם קמח; מערבבים היטב, ומבשלים 1 דקה.
מוסיפים מרק, יין, ו 1 כפית מיץ לימון; מביאים לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים 2 דקות או עד עבה, ערבוב מדי פעם.
מוסיפים חמאה, מערבבים עם מקצף עד שהחמאה נמסה. מערבבים מרווה קצוצה ומלח.
מגישים מיד עם חצאי חזה עוף.