עוף בקארי ותבשיל אורז חום
אם יש לך חצאי חזה עוף, מרק עוף, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף בקארי ותבשיל אורז חום, עוף בקארי לילה עם אורז חום, ו תבשיל עוף ואורז בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
במחבת, מערבבים יחד מים, עגבניות מבושלות, אורז חום, צימוקים, מיץ לימון, אבקת קארי, בוליון, קינמון טחון, מלח, שום ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים עוף.
העברת תערובת לתבשיל תבשיל.
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז הוא רך ומיצי עוף לרוץ ברור.