קושימומחה
מוכן ב1 ש, 15 דק.
מנות4
ציון בריאות14
מגזין

עוף בקארי ותבשיל אורז חום

עוף בקארי ותבשיל אורז חום
אם יש לך חצאי חזה עוף, מרק עוף, אבקת קארי, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקרקע קינמון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פיתולי קינמון כקינוח. הסתיו יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. . זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו עוף בקארי ותבשיל אורז חום, עוף בקארי לילה עם אורז חום, ו תבשיל עוף ואורז בקארי (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן
2
במחבת, מערבבים יחד מים, עגבניות מבושלות, אורז חום, צימוקים, מיץ לימון, אבקת קארי, בוליון, קינמון טחון, מלח, שום ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים עוף.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
עגבניות מבושלותעגבניות מבושלות
בצל לבן, חתוך לקוביותבצל לבן, חתוך לקוביות
1 שאלוט, מגורר או טחון1 שאלוט, מגורר או טחון
מלח תיבול של Lawryמלח תיבול של Lawry
3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת3 כפות בתוספת 1-1/2 כפיות חמאה, מומסת
דלעות פאי בינוני כל אחת)דלעות פאי בינוני כל אחת)
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')1 מקל קינמון (1-1/2 אינץ')
צרור תרד טרי (בערךצרור תרד טרי (בערך
פסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחבפסטה פאצ'רי (שפופרת גדולה) באורך של 2.5 אינץ' בקירוב על 2 אינץ' רוחב
(צינור גדול)(צינור גדול)
ציוד שתשתמש בו
חבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביותחבושים - מקולפים, מגולעים, וחתוכים לקוביות
3
העברת תערובת לתבשיל תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז הוא רך ומיצי עוף לרוץ ברור.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)עם רוטב וואסבי וג'ינג'ר (מומלץ: רוטב האנה של Hoboken Eddie's Hukilau)
ציוד שתשתמש בו
חבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקןחבילת תירס קפוא, מופשר, מרוקן