המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. אם יש לך חצאי חזה עוף, צימוקים, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב האורז החום בישול מהיר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פודינג אורז מוקה שוקולד מיידי כקינוח. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור סתיו. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. עם כפית ציון 68% המנה הזו מוצקה. נסו עוף בקארי ותבשיל אורז חום, עוף בקארי לילה עם אורז חום, ו תבשיל עוף ואורז בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C).
ציוד שתשתמש בו
תנור
2
במחבת, מערבבים יחד מים, עגבניות מבושלות, אורז חום, צימוקים, מיץ לימון, אבקת קארי, בוליון, קינמון טחון, מלח, שום ועלה דפנה. מביאים לרתיחה, ואז מוסיפים עוף.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחון
עגבניות מבושלות
אבקת קארי
מיץ לימון
אורז חום
עלי דפנה
מרק דגים
עוף שלם
צימוקים
שום
מים
מלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
העברת תערובת לתבשיל תבשיל.
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרה
4
מכסים, ואופים בתנור שחומם מראש 45 דקות, ערבוב מדי פעם, עד אורז הוא רך ומיצי עוף לרוץ ברור.