עוף בקארי עם רוטב מנגו
עוף בקארי עם רוטב מנגו יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %25 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 38 גרם חלבון 5 גרם של שומן, וסך הכל 297 קלוריות. אם יש לך חצאי חזה עוף, allspice הקרקע, זנגביל, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש עד זנגביל טרי אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות ג'ינג'ר טריות כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. עם כפית ציון 61% המנה הזו מוצקה. נסו תזונה מאוזנת: נקניקיות בומביי עם רוטב מנגו ומיונז קארי, עוף בקארי עם אורז מנגו, ו סלט עוף ומנגו בקארי (מתכונים דומים).
הוראות
כדי להכין chutney, לשלב הראשון 7 מרכיבים בסיר, ולהביא לרתיחה. להפחית את החום, ומבשלים במשך 20 דקות, ערבוב תערובת מדי פעם.
כדי להכין עוף, לשלב את רוטב סויה, מיץ, קארי, ועוף בשקית פלסטיק zip-top; חותם ולנער. להשרות במקרר 10 דקות, פונה פעם אחת.
מחממים מחבת גריל מצופה בתרסיס בישול על חום בינוני-גבוה.
הסר עוף משקית; להשליך מרינדה.
מוסיפים עוף למחבת; מבשלים 5 דקות בכל צד או עד שהעוף נעשה.
מקשטים עם טריז ליים, אם תרצה.