עוף בקארי קרמי
עוף בקארי קרמי עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. והוא יספק כ 4 מנות. מנה זו מכילה סביב 34 גרם חלבון 7 גרם של שומן, וסך הכל 398 קלוריות. המתכון הזה מכסה %30 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מהמתכונים שלי יש 1 אוהדים. אם יש לך שמן צמחי, בצל, קליפת לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת תפוחים עם רוטב קרמל כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. נסו סלט עוף בקארי קרמי, כרובית בקארי קרמית, ו מרק דלעת בקארי קרמי (מתכונים דומים).
הוראות
כפית קמח קלות לתוך כוס מדידה יבשה; רמה עם סכין.
שמן חום במחבת nonstick גדול מעל חום בינוני גבוה.
מוסיפים עוף ובצל; מטוגנים 5 דקות או עד שהעוף מתחיל להשחים.
מפזרים תערובת קמח על עוף, ערבוב עד העוף מצופה היטב. בהדרגה להוסיף חלב, ערבוב עד חלקה; להוסיף גזר. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 25 דקות, ערבוב מדי פעם.
מערבבים באפונה. מביאים לרתיחה; לכסות, להפחית את החום, ומבשלים 5 דקות.
הסר מהחום; מערבבים בכוסברה, מיץ ליים וקליפת ליים.