קושימומחה
מוכן ב1 ש, 45 דק.
מנות8
ציון בריאות21
מגזין

עוף ברביקיו בחמאת תפוחים

עוף ברביקיו בחמאת תפוחים
עוף ברביקיו בחמאת תפוחים הוא מתכון ללא גלוטן וללא מוצרי חלב עם 8 מנות. מנה עיקרית זו מכילה 594 קלוריות , 43 גרם חלבון ו -39 גרם שומן למנה. תמורת 1.83 דולר למנה , מתכון זה מכסה 22% מהצריכה היומית שלכם של ויטמינים ומינרלים. אדם אחד הכין את המתכון הזה ויכין אותו שוב. אם יש לכם אבקת שום, פלפל קאיין, רוטב ברביקיו וקומץ מרכיבים נוספים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הוא מובא אליכם על ידי Taste of Home. מההכנה ועד לצלחת, המתכון אורך כשעה ו-45 דקות . עם ציון כפית של 65% , מנה זו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, עיינו במתכונים דומים אלה: קלח תירס ברביקיו עם חמאה מתובלת , עוף ברביקיו בפחית בירה , ואדובו, שרימפס ברביקיו עם שום .

הוראות

1
מערבבים את המלח, אבקת השום, הפלפל והקאיין; מפזרים מעל העוף.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות חצי ירח מלפפון אנגליפרוסות חצי ירח מלפפון אנגלי
פרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דקפרוסה אחת של פנצ'טה בעובי 2.5 ס"מ, קצוצה דק
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
2
הכינו את הגריל לחום עקיף, באמצעות מגש טפטוף.
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
3
יוצקים חצי ממיץ התפוחים לכלי אחר ושמרו לשימוש אחר. בעזרת פותחן קופסאות, נקבו חורים נוספים בחלק העליון של הפחית. מחזיקים את העוף כשרגליו פונות כלפי מטה, מורידים את העוף מעל הפחית כך שימלא את חלל הגוף.
מרכיבים שתצטרך
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
פותחן קופסאותפותחן קופסאות
4
מניחים את העוף על רשת גריל מעל מגש טפטוף.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
צולים על אש בינונית עקיפה, מכוסה, במשך שעה וחצי עד שעתיים או עד שמדחום מראה 180 מעלות.
ציוד שתשתמש בו
רוטב חם שמן שומשוםרוטב חם שמן שומשום
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
6
ערבבו חמאת תפוחים ורוטב ברביקיו; טגנו את העוף מדי פעם במהלך 30 הדקות האחרונות.
מרכיבים שתצטרך
בייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנותבייקון מעושן כפול, חתוך לקוביות קטנות
חמאת תפוחיםחמאת תפוחים
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
7
הוציאו את העוף מהגריל; כסו והניחו לעמוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
8
מוציאים את העוף מקופסת השימורים לפני החיתוך.
מרכיבים שתצטרך
חציל קטן, קלוף וחתוך לקוביותחציל קטן, קלוף וחתוך לקוביות