עוף ברביקיו בישול איטי
עוף ברביקיו מבושל איטי עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה זו מכילה כ 25 גרם חלבון 4 גרם של שומן, וסך הכל 407 קלוריות. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך רוטב ברביקיו, חצאי חזה עוף, אבקת שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב הסוכר החום אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות קילו סוכר חום עם זיגוג חמאה חום כקינוח. המתכון הזה מתאים לרגישים לגלוטן וחלב. . בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular רע למדי של 40%. נסו ברביקיו עוף צלוי מתובלן איטי, צלעות ברביקיו סיריות איטיות, ו כריכי בשר ברביקיו איטיים (מתכונים דומים).
הוראות
שים חצאי חזה עוף בבישול איטי.
רוטב ברביקיו Whisk, חומץ, סוכר חום, אבקת שום, פתיתי פלפל אדום יחד בקערה עד הסוכר מתמוסס; לשפוך על העוף.
מבשלים נמוך במשך 4 עד 6 שעות.