עוף ברביקיו הודי
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ראשונית? עוף ברביקיו הודי יכול להיות מתכון סופר לנסות. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה עד 34 גרם חלבון 27 גרם של שומן, וסך הכל 417 קלוריות. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-10 היו אומרים שזה פגע במקום. מתכון זה אופייני למטבח ההודי. . אם יש לכם מרכך בשר, יוגורט, כוסברה טחון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב כורכום הקרקע אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת לימון מלא דובדבנים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 9 שעות נסו צ'ילי מונטריי עוף-מגישים בסגנון מסעדה חזה עוף עם גבינה מותכת ורוטב ברביקיו, ברביקיו משך עוף, ו עוף על האש בגריל (מתכונים דומים).
הוראות
הפוך חריצים לרוחב רדודים בבשר של חלקי העוף כדי לעזור לספוג יותר טעם.
מערבבים יחד את מיץ לימון מרכך בשר; לשפשף לתוך בשר עוף.
מניחים עוף לתוך צלחת רדודה.
מניחים 1/2 כוס יוגורט, כמון, כוסברה, כוסברה, פפריקה, כורכום, מלח, פלפל, ושום לתוך בלנדר או מעבד מזון, להתמזג עד חלקה.
להעביר לקערה, ומערבבים הנותרים 1 1/2 כוסות יוגורט.
יוצקים את חלקי העוף, מכסים ומשרים במקרר לפחות 8 שעות, או לילה.
הסר עוף מן המרינדה, ולהשליך כל המרינדה הנותרים. עוף בגריל 30 עד 45 דקות, פונה לעתים קרובות כדי למנוע שריפה, עד מיצים לרוץ ברור. חתיכות קטנות יותר יסיימו בישול ראשון.