עוף ברוזמרין קלוי בתנור פריך עם נקניק ותפוחי אדמה
עוף ברוזמרין קלוי בתנור פריך עם נקניק ותפוחי אדמה עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 666 קלוריות, 39 גרם חלבון ו 47g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %28 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם קישורי נקניק, תפוחי אדמה, מלח כשר, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב תפוחי האדמה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,לחמניות בטטות תפוחי אדמה כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 20 דקות. . נסו עוף צלוי עם רוזמרין לימון ותפוחי אדמה פריכים, רוזמרין קלוי בטטות & נקניק עוף, ו רוזמרין פריך קלוי בטטות (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 450 מעלות F (230 מעלות C). הכן צלחת אפייה גדולה עם ספריי בישול.
יוצקים חצי משמן הזית למחבת גדולה מעל חום בינוני. מבשלים את הנקניק בשמן החם עד השחמה משני הצדדים, על 5 דקות; להפריש.
מוסיפים את שמן הזית הנותר למחבת וחוזרים לחום; מחממים את חתיכות העוף בשמן החם 7 עד 10 דקות; מתבלים במלח בזמן הבישול; מניחים בצד ומחזירים את המחבת לחימום.
מחממים את תפוחי האדמה במחבת עד להשחמה קלה. מסדרים תפוחי אדמה, עוף ונקניק חזיר בתבנית אפייה מוכנה; מתבלים במלח וטפטוף עם 2 כפות שמן זית; מפזרים כחצי מהרוזמרין הקצוץ.
צלי בתנור שחומם מראש 15 דקות. הפוך כל חתיכת עוף מעל ומערבבים את תפוחי האדמה ונקניק.
מפזרים את הרוזמרין הנותרים ואת חומץ היין האדום על הצלחת; לבשל עוד 15 דקות.