קושימומחה
מוכן ב3 שעות
מנות4
ציון בריאות17
מגזין

עוף ברוטב

עוף ברוטב
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף לה ברסה. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 875 קלוריות, 68 גרם חלבון ו 54 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %36 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 3 שעות. אם יש לכם בצל, עוף, גבעולי סלרי, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חלמון הביצה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,משמש מתפורר כקינוח. מתכונים דומים: אני לא עוף עוף: חזה עוף צלוי פריך עם כתום והל, העוף המגורר הטוב ביותר עבור מנות העוף שלך + מרק עוף תוצרת בית, ו עוף של פופאי טסו (עוף של גנרל צו עשוי עם נגיסי עוף של פופאי).

הוראות

1
לבשל שרימפס במים מלוחים רותחים 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
שרימפסשרימפס
מיםמים
2
מסננים וחותכים לצדפות.
מרכיבים שתצטרך
צדפותצדפות
3
מניחים קצת חמאה מבהירה בצלחת תבשיל על החום.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
ציוד שתשתמש בו
תבשיל קדרהתבשיל קדרה
4
מוסיף את הבצל, גזר וסלרי.
מרכיבים שתצטרך
גזרגזר
סלריסלרי
בצלבצל
5
מניחים את העוף על מיטת הירקות. לכסות ולאפשר קיטור במשך 1 דקה. במחבת אחרת על המקום החום קצת חמאה מבהירה, מוסיפים את הפטריות( בצד וריד למעלה), מיץ לימון, מים ועונה עם מלח ופלפל. אפשר לבשל בעדינות 4 דקות. מכסים את העוף עם המניה ומוסיפים את הבזיליקום, גבעולי פטרוזיליה ועלי דפנה. מביאים לרתיחה ולאחר מכן לאפשר את העוף כדי לצוד מכוסה במשך 30 דקות. ממיסים את החמאה בסיר ולאחר מכן מוסיפים את הקמח, ויוצרים רביכה.
מרכיבים שתצטרך
חמאה מזוקקתחמאה מזוקקת
מלח ופלפלמלח ופלפל
מיץ לימוןמיץ לימון
ירקירק
פטריותפטריות
עלי דפנהעלי דפנה
עוף שלםעוף שלם
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
באזיל!באזיל!
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלאימלאי
מיםמים
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
מחבתמחבת
6
מוסיפים את הנוזל מן הפטריות ולאחר מכן מסננים את 1 כוס של ציר העוף ומוסיפים לרוקס.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
פטריותפטריות
7
להקציף עד חלקה. מתבלים במלח ופלפל. מביאים לרתיחה ולאחר מכן מבשלים במשך 10 דקות, מקציפים מעת לעת.
מרכיבים שתצטרך
מלח ופלפלמלח ופלפל
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
8
מוסיפים את חלמון הביצה לרוטב ולאחר מכן את השמנת.
מרכיבים שתצטרך
חלמון ביצהחלמון ביצה
קרםקרם
רוטברוטב
9
להקציף לשלב ולאחר מכן להוסיף שרימפס ופטריות לרוטב עם 1 כף ברנדי.
מרכיבים שתצטרך
פטריותפטריות
ברנדיברנדי
שרימפסשרימפס
רוטברוטב
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
10
הסר עוף מן הסיר. חותכים את הירכיים במפרק הכדור והשקע ולאחר מכן להסיר את העור. תחתוך את מפרק הרגל הראשונה. נתק את כל השד בעצם המשאלות. לחץ למטה ולאחר מכן להרים את הבשר מכלוב הצלעות.
מרכיבים שתצטרך
בשרבשר
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
11
חותכים את כל השד לשניים.
12
הסר את העור.
13
להניח עוף על צלחת הגשה ומעיל עם רוטב. לקשט עם פרוסות של כמהין.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
רוטברוטב