קושימומחה
מוכן ב1 ש, 10 דק.
מנות30
ציון בריאות1
מגזין

עוגיות שוקולד-שקדים חמאה טביעת אצבע

עוגיות שוקולד-שקדים חמאה טביעת אצבע
והוא יספק כ 30 מנות. מנה אחת מכילה 148 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו9 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %3 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. 5 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. גשו לסופר וקנו סוכר מגורען, חמאה, שמנת כבדה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 10 דקות. נסו עוגיות חמאת שקדים שוקולד (Paleo + Vegan), עוגיות שוקולד שקדים, ו עוגיות חמאת בוטנים טביעת אצבע שוקולד (מתכונים דומים).

הוראות

1
ציוד מיוחד: שקית מאפה עם טיפ כוכב
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
2
לעוגיות: התאימו את המדפים לשלישים העליונים והתחתונים של התנור וחימום מראש ל 375 מעלות F. קו שני גיליונות אפייה עם נייר קלף.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
נייר אפייהנייר אפייה
תבנית אפייהתבנית אפייה
תנורתנור
3
לטאטא יחד את הקמח, אבקת אפייה ומלח בקערה בינונית ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
אבקת אפייהאבקת אפייה
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
קערהקערה
4
מערבבים את החמאה ואת חמאת השקדים בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף משוט (או בקערה גדולה אם באמצעות מערבל יד). הכה במהירות בינונית-גבוהה עד חלקה בשילוב. לגרד את הצדדים של הקערה.
מרכיבים שתצטרך
חמאת שקדיםחמאת שקדים
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
קינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבבקינמון טחון, אגוז מוסקט טרי מגורר וציפורן טחון, מעורבב
מערבל ידמערבל יד
קערהקערה
5
מוסיפים את הסוכר החום ו 1/3 כוס הסוכר מגורען וממשיכים להכות עד אור ורך, על 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
סוכר חוםסוכר חום
6
מוסיף את הביצה וניל לנצח עד בשילוב. התאם את המהירות בינונית-נמוכה ולהוסיף את הקמח בשתי קבוצות, ערבוב עד רק incorporated.
מרכיבים שתצטרך
ונילוניל
קמח לכל מטרהקמח לכל מטרה
ביצהביצה
7
מערבבים את השקדים הקצוצים ואת 3 כפות הנותרים סוכר מגורען בקערה קטנה.
מרכיבים שתצטרך
סוכר מגורעןסוכר מגורען
שקדיםשקדים
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
8
לגרוף אפילו כפות של בצק עוגיות, להתגלגל לתוך כדורים ולאחר מכן לדלות בתערובת סוכר שקדים. רווח הכדורים על 2 סנטימטרים זה מזה על דפי אפייה מוכן.
מרכיבים שתצטרך
בצק עוגיותבצק עוגיות
שקדיםשקדים
סוכרסוכר
גלולגלול
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
9
אופים עד שהעוגיות מופיעות יבשות מעט סדוקות על החלק העליון וחום זהוב על החלק התחתון, 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
10
השתמש בצד המעוגל של כפית לעשות הזחה במרכז כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
עוגיותעוגיות
11
תן להם להתקרר במשך כמה דקות על סדיני האפייה, ולאחר מכן להעביר למדף להתקרר לחלוטין.
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
12
למילוי שוקולד גנאש: בעוד העוגיות מתקררות, משלבות את השוקולד ואת השמנת הכבדה בקערה בטוחה למיקרוגל וחום במשך 45 תוספות שניות, ערבוב טוב בין כל אחד, עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
שמנת כבדהשמנת כבדה
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
מיקרוגלמיקרוגל
קערהקערה
13
בואו להתקרר לחלוטין בטמפרטורת החדר.
14
מלא שקית מאפה מצויד עם קצה כוכב בינוני עם גנאש שוקולד. צינור על 1 כפית של גנאש למרכז של כל עוגייה.
מרכיבים שתצטרך
שוקולדשוקולד
עוגיותעוגיות
ציוד שתשתמש בו
שקית מאפהשקית מאפה
15
לשרת, או לקרר במיכל אטום עד 3 ימים.