עוף ברוטב חזרת וצ'רביל
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף ברוטב חזרת צ'רביל. המתכון הזה מכסה %42 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 815 קלוריות, 41 גר' של חלבון, ו 45 גרם שומן. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך קמח, chervil, מלח גס, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. מתכונים דומים: עוף מוקפץ וקישואים עם פטרוזיליה-רוטב צ'רביל פאן, הליבוט קלוי ברוטב צ'רביל, ו עוף בגריל עם רוטב חזרת אדום.
הוראות
שים את העוף בתבשיל גדול עם בצל, גזר, עלי דפנה, פלפל ומלח.
מוסיפים מספיק מים כדי לכסות את העוף, ואז מביאים לרתיחה ומבשלים במשך 1 שעה, או עד הבשר לבן. בזהירות להרים את העוף מן המרק ולתת מגניב. מסננים את המרק ולשמור 2 1/2 כוסות לרוטב.
תכין את הרוטב. ממיסים את החמאה במחבת גדולה.
מוסיפים את הארטישוקים החתוכים ושומר ומבשלים 2 דקות.
מפזרים את הקמח על הירקות ומערבבים עד שהקמח והחמאה משולבים.
יוצקים חצי מרק עוף שמורות ומערבבים עד חלקה.
מוסיפים את מרק העוף שנותר ואת חזרת ומביאים לרתיחה.
מוסיפים את השמנת והמלח והפלפל ומחזירים את הרוטב לרתיחה, ואז מפחיתים את החום לרתיחה.
הסר את העור והעצמות מהעוף. לשבור את הבשר לחתיכות בגודל בינוני. מערבבים את העוף ואת chervil לתוך הרוטב ולתת לו להתבשל במשך כמה דקות, או עד העוף מחומם דרך. מתבלים במלח ופלפל ומגישים עם תפוחי אדמה מבושלים.
מתוך ספר הבישול הסקנדינבי מאת טרינה האנמן. זכויות יוצרים בטקסט © 2008 by Trina Hahnemann; photography © 2008 by Lars Ranek. מהדורה זו יצאה לאור בשנת 2009 בהוצאת אנדרוז מקמייל בע " מ.