קושימומחה
מוכן ב3 שעות, 30 דק.
מנות4
ציון בריאות62
מגזין

עוף ברוטב פורטובלו מצופה בסלט תפוח אדמה אדום

עוף ברוטב פורטובלו מצופה בסלט תפוח אדמה אדום
גשו לסופר וקנו בצל ירוק, חרדל, תפוחי אדמה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 3 שעות ו -30 דקות. , שהוא מוצק. נסו עוף מצופה פיסטוק עם סלט שעורה חם, סלט תפוחי אדמה בליס אדום, ו סלט תפוחי אדמה בליס אדום עם עירית (מתכונים דומים).

הוראות

1
מוסיפים את חומץ ומיץ לימון לבלנדר. החלף את המכסה, הפעל את הבלנדר, ודרך פתח ההזנה, להוסיף, 1 בכל פעם, שום, מלח ופלפל שחור. השארת הבלנדר פועל להוסיף את שמן הזית בזרם דק איטי.
מרכיבים שתצטרך
פלפל שחורפלפל שחור
מיץ לימוןמיץ לימון
שמן זיתשמן זית
חומץחומץ
שוםשום
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
2
מניחים את הפטריות ושדי העוף בקערות לא-מגיבים נפרדות המתאימות להשריה ושופכים חצי מתערובת המרינדה על התוכן של כל מיכל.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
פטריותפטריות
מרינדהמרינדה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
3
מוסיפים את הבצל האדום הפרוס למכולה עם העוף. לכסות ולשרות במקרר לפחות 2 שעות.
מרכיבים שתצטרך
בצל אדוםבצל אדום
עוף שלםעוף שלם
4
להתחיל להכין סלט תפוחי אדמה חם. מרתיחים תפוחי אדמה עד רך אבל לא רגשני, על 10 דקות. בינתיים, מטגנים את הבייקון ומתנקזים על מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
ציוד שתשתמש בו
מגבות ניירמגבות נייר
5
מוסיפים את חומץ בלסמי לבלנדר, מחליפים את המכסה, ודרך פתח ההזנה, מוסיפים, 1 בכל פעם, שמיר, חרדל, דבש, פלפל ומלח. השארת הבלנדר פועל, מוסיפים את שמן הזית בזרם דק איטי.
מרכיבים שתצטרך
חומץ בלסמיחומץ בלסמי
שמן זיתשמן זית
חרדלחרדל
פלפלפלפל
דבשדבש
שמירשמיר
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
בלנדרבלנדר
6
מסננים את תפוחי האדמה היטב, מוסיפים את הבצל הירוק, מתפוררים בבייקון, ומקפלים מספיק מהרוטב למעיל.
מרכיבים שתצטרך
בצל ירוקבצל ירוק
תפוח אדמהתפוח אדמה
בייקוןבייקון
7
מחממים את הגריל ואת הגריל במרינדה פורטובלו, העור בצד למטה הראשון במשך כ 5 דקות על חום עקיף. הפוך וצלה את הצד השני.
ציוד שתשתמש בו
גרילגריל
8
הסר מהחום ותן מנוחה.
9
גריל שני הצדדים של עוף במרינדה, כ 5 דקות לכל צד, ולהעביר לתבנית אפייה.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
תבנית אפייהתבנית אפייה
גרילגריל
10
מחממים תנור ל 425 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
תנורתנור
11
בקערה קטנה, מועכים יחד את החמאה, פירורי לחם, מרווה, פטרוזיליה, טימין ומלח ופלפל, לפי הטעם. קוצצים פטריות בגריל דק ולשלב עם תערובת חמאה / פירורי לחם כדי להפוך את הדבק. לחץ על פני השטח של חזה עוף ולסיים בתנור עד הקרום הופך חום זהוב, על 2 עד 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
מלח ופלפלמלח ופלפל
פירורי לחםפירורי לחם
פטריותפטריות
פטרוזיליהפטרוזיליה
חמאהחמאה
קרוםקרום
טימיןטימין
מרווהמרווה
ציוד שתשתמש בו
קערהקערה
תנורתנור
12
מסדרים סלט תפוחי אדמה חם חזה עוף מצופה על צלחת ומפזרים פטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוףחזה עוף
סלט תפוחי אדמהסלט תפוחי אדמה
פטרוזיליהפטרוזיליה

מרכיבים

227חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'רצועות בייקוןרצועות בייקון11 כף אורגנו מיובששוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסשוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)שוק טלה (הוצא מהמקרר ואפשר לשבת בטמפרטורת החדר שעה אחת לפני ההכנה)2371 לב מפאלדי טרי אם אפשר400 גרם טופו יציב, מועכים אותו400 גרם טופו יציב, מועכים אותו82 כפיות גרגירי פלפל טחונים גסחמאה (מקל 1), קוביותחמאה (מקל 1), קוביות907חבילות של ג'לו אינסטנט פודינג שוקולד פאדג'חזה עוף, חצויחזה עוף, חצוי11 כף אורגנו מיובששמיר טרי טחוןשמיר טרי טחון22 כפיות גרגירי פלפל טחונים גספטרוזיליה שטוחה וטריה טחון, ועוד לגרינשפטרוזיליה שטוחה וטריה טחון, ועוד לגרינש2עלי מרווה טריים, טחוניםעלי מרווה טריים, טחונים11 כף אורגנו מיובשעלי טימין טריים טחונים (מכ - 3 או 4 גבעולים גדולים)עלי טימין טריים טחונים (מכ - 3 או 4 גבעולים גדולים)2שיני שום, מרוסקות עם הצד של להב סכין וטחוןשיני שום, מרוסקות עם הצד של להב סכין וטחון0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא0חתיכות טופי הית' בר2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא2 עד 3 כפות טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג שהוא11 כף אורגנו מיובש1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1-1/4 כוסות דגני מוזליקס עם צימוקים, תמרים ושקדים1לימון, juicedלימון, juiced1771 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2371 לב מפאלדי טרי אם אפשרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר2פטריות פורטובלו, ניקה, גזוז וזימים הוסרו עם קצה כףפטריות פורטובלו, ניקה, גזוז וזימים הוסרו עם קצה כף4largesתפוחי אדמה, קלופים לחתוך אחיד 1/4 אינץ ' חתיכות עבותתפוחי אדמה, קלופים לחתוך אחיד 1/4 אינץ ' חתיכות עבות1בצל אדום, פרוסבצל אדום, פרוס1חתיכות טופי הית' בר5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות1אוראו ממולאים כפולים5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות4שרימפס וורידיםמלח ופלפל שחור טחון טרימלח ופלפל שחור טחון טרי4בצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבדבצל ירוק, לבן חלקים ירוקים במכרז בלבד11 כף אורגנו מיובשחרדל אבן-קרקעחרדל אבן-קרקע