עוף ברוטב שמנת דיז'ון
עוף עם רוטב שמנת Dijon עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את תיבת המתכון העיקרית שלך. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 229 קלוריות, 38 גרם חלבון ו 6 גרם שומן. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים לגלוטן, גשו לסופר וקנו תיבול פלפל לימון, התאדה חלב, חצאי חזה עוף, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב החלב התאדה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,מילקשייק אבוקדו כקינוח. נסו עוף אגוז עם רוטב שמנת דיז'ון, עוף עם דיז'ון-רוטב שמנת טרגון, ו טנדרלוין בקר עם רוטב דיז'ון-שמנת (מתכונים דומים).
הוראות
מפזרים את שני הצדדים של עוף עם תיבול.
מניחים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה עד חם.
הוסף עוף למחבת, ומבשל 4 עד 5 דקות בכל צד או עד השחמה.
הסר עוף מהמחבת; להפריש, ולשמור חם.
מוסיפים מרק למחבת, מגרדים מחבת כדי לשחרר חתיכות השחמה.
מערבבים חצי וחצי וחרדל; מוסיפים למחבת. להפחית את החום; מבשלים 6 דקות או עד הרוטב הוא עבה מעט. רוטב כפית על עוף.