עוף, ברוקולי, ועגבניה דובדבן Fusilli
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל עוף, ברוקולי, ועגבניה דובדבן Fusilli. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 611 קלוריות, 30 גרם חלבון ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %29 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ Foodnetwork יש 9 אוהדים. אם יש לך פקורינו רומנו, פוזילי תרד פסטה, חצאי חזה עוף, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב החמאה אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת חמאת קינמון כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו ברוקולי Cpk ועגבניות מיובשות Fusilli, פוזילי עם ברוקולי ועוף, ו פסטה עוף, ברוקולי ופוזילי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן עם מכסה הדוק, לשלב את העוף, מרק, 1 כפית מלח, שום מרוסק, ופטרוזיליה. מביאים רק לרתיחה, להסיר מהחום, ולהניח בצד, מכוסה, עד רק מבושל דרך, על 15 דקות.
הסר את העוף, מסננים את המרק. משוך את העוף לרצועות ולשים בקערה עם כ 1/4 כוס של מרק. שמור את שאר מרק העוף.
מביאים סיר גדול של מים קרים לרתיחה על חום גבוה, ואז מלח אותו בנדיבות.
מוסיפים את הברוקולי ומבשלים עד פריך במכרז, כ 2 דקות.
מעבירים ברוקולי עם כף מחוררת לקערה. להחזיר את המים לרתיחה, להוסיף את fusilli ומבשלים, ערבוב מדי פעם עד אל דנטה כדי רך אבל לא רגשני, על 8 דקות.
בעוד הפסטה מבשלת, לשלב את השום טחון, שמן, פתיתי צ ' ילה במחבת גדולה. מבשלים מעל חום בינוני-גבוה, ערבוב, עד השחמה קלה וריחני, על 2 דקות.
מוסיפים את העגבניות ומבשלים, ערבוב, עד רך במקצת, על 1 דקה.
מוסיפים 1/2 כוס של מרק, 2 כפיות מלח הנותרים, ומערבבים את החמאה ו 1/4 כוס של פקורינו עד incorporated. מערבבים את העוף והברוקולי, מביאים לרתיחה, ומסירים מהחום.
מסננים את הפסטה במסננת בכיור.
להעביר לקערה ולזרוק עם פקורינו 1/4 כוס הנותרים.
יוצקים את הרוטב על הפסטה, מתבלים עם פלפל, וזורקים לשלב. (אם הרוטב סביב הפסטה נראה "הדוק", להוסיף קצת יותר מרק, עד שהוא שינה באופן רופף את fusilli.)
מגישים בקערות גדולות ולהעביר גבינה נוספת ליד השולחן, אם תרצה.