עוף בריזלינג
עוף בריזלינג נטול גלוטן, מנה עיקרית. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 1289 קלוריות, 79 גרם חלבון ו 83 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %45 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, אם יש לך גזר, תפוחי אדמה, מיץ לימון, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב היין הלבן היבש אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,יוגורט קפוא יין לבן כקינוח. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. מתכונים דומים: עוף בריזלינג, עוף עם ריזלינג, ו ריזלינג עוף.
הוראות
מחממים תנור ל 177° עם מתלה באמצע.
לטפוח עוף יבש ומפזרים 1 כפית מלח ופלפל מעוגל 3/4 כפית.
שמן חום עם 1 כף חמאה רחב 3 1/2 - כדי 5 ליטר סיר כבד ovenproof מעל חום בינוני גבוה עד קצף שוכך, ואז עוף חום ב 2 קבוצות, מפנה פעם אחת, על 10 דקות לכל אצווה.
בינתיים, לשטוף כרישה יבש טפיחה.
יוצקים את השומן מן הסיר, ואז לבשל כרישה, שאלוט, ו 1/4 כפית מלח הנותרים 2 כפות חמאה, מכוסה, על אש בינונית נמוכה, ערבוב מדי פעם, עד כרישה הם זהב חיוור, 5 עד 7 דקות.
מוסיפים עוף, עור הצדדים למעלה, עם כל מיצים מצלחת, גזר, ויין ומרתיחים עד הנוזל מצטמצם בחצי, 3 עד 4 דקות. מכסה סיר עוף צלוי בתנור עד מבושל דרך, 20 עד 25 דקות.
בעוד עוף צמות, לקלף תפוחי אדמה, ולאחר מכן בנדיבות לכסות עם מים קרים בסיר 2-3 ליטר ולהוסיף 1 1/2 כפיות מלח. מביאים לרתיחה, ואז מבשלים עד תפוחי אדמה הם רק במכרז, על 15 דקות.
מסננים במסננת, ואז לחזור לסיר.
מוסיפים פטרוזיליה ולוחצים למעיל.
מערבבים קרם fraîche לתוך תערובת עוף מתבלים עם מלח, פלפל, ומיץ לימון, ולאחר מכן להוסיף תפוחי אדמה.
סגנון צרפתי לחתוך עוף נותן 2 חצאים שד עם כנפיים המחוברות, חצייה חצויה עבור סך של 4 חתיכות השד, 2 מקלות תיפוף, ו 2 ירכיים. אם אתה לא רוצה לחתוך עוף שלם, אתה יכול להשתמש 3 ק " ג חלקי עוף.