עוף בשומשום בוטנים עם פטריות
צריך ללא גלוטן ומנה עיקרית ללא חלב? עוף שומשום בוטנים עם פטריות יכול להיות מתכון מדהים ששווה לנסות. מנה אחת מכילה 380 קלוריות, 21 גרם חלבון ו 18 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה. . אם יש לכם בצל ירוק, שום, שומשום, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב חומץ האורז אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגת ספל קטיפה אדומה כקינוח. נסו עוף ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי ופטריות, עוף ג'ינג'ר שומשום עם בוק צ' וי, בצל ופטריות, ו עוף שומשום עם רוטב בוטנים (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר בינוני, להביא את 2 כוסות מים ואורז לרתיחה. כיסוי, להפחית את החום נמוך, ומבשלים 20 דקות.
מחממים את שמן הירקות ושמן שומשום במחבת גדולה על חום בינוני-גבוה, ומטגנים את הבצל הירוק ושום עד למכרז.
מערבבים את העוף ואת הפטריות, וממשיכים לבשל ומערבבים כ 5 דקות.
מערבבים בחומץ האורז, רוטב סויה, וזרעי שומשום. להפחית את החום בינוני נמוך, ומבשלים 20 דקות, ערבוב מדי פעם.
בקערה, מערבבים את עמילן התירס ו 2 כפות מים קרים. מערבבים את תערובת קורנפלור ובוטנים למחבת ומבשלים במשך כמה דקות על חום גבוה כדי להתעבות.