זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם אהבתם את המתכון הזה, אנו ממליצים לנסות גם : עוף גינאה טגין עם חומוס, סקווש & משמשים, עוף גינאה עם ערמונים צלויים, ו עוף גינאה ממולא כמהין.
הוראות
1
יום לפני הבישול, לשים את כל החומרים עבור chermoula בבלנדר ולעבד עד חלקה.
ציוד שתשתמש בו
ליקריץ 42 מחרוזות אדומות
2
יוצקים על הציפור ומשרים במקרר בין לילה.
3
למחרת, תנור חום 220c / 200c מאוורר / גז
ציוד שתשתמש בו
בצל קצוץ (2 בצלים)
4
לגרד את המרינדה chermoula את הציפור ולהניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
3 כפות שומשום קלוי, לקישוט
5
מחממים מעט שמן זית במחבת גדולה ומחממים את הציפור מכל הצדדים על חום גבוה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
6
שים את הגזרים, הבצל, הפירות והחרמולה השמורים לתוך הטאגין ומניח את העוף גינאה על גבי.
מרכיבים שתצטרך
עוף גינאה
קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
1 כף חמאה ללא מלח, מומסת, בתוספת 2 כפות לא מומסות
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' ין
7
יוצקים כ 400 מ " ל מים מספיק כדי לבוא 1cm מהחלק העליון של בסיס טגין. מכסים ומבשלים בתנור במשך כ 45 דקות, ולאחר מכן להפוך את החום עד 180c/160c מאוורר/גז 4 ומבשלים עוד 45 דקות.
מרכיבים שתצטרך
רצועת קליפת לימון אחת
12 פצפוצי גרהם שוקולד שלם
ציוד שתשתמש בו
סיר טג ' ין
בצל קצוץ (2 בצלים)
8
כ -15 דקות לפני ההגשה, לשטוף את הקוסקוס במים קרים ולשים בקערה רדודה. מתבלים במלח ומתפזרים בחמאה ובסולטנה.
מרכיבים שתצטרך
6 עלים חיצוניים מרדיקיו גדול
צימוקים זהובים
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
רצועת קליפת לימון אחת
5 סוכריות רקיק של Necco, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-o
9
יוצקים על 200 מ " ל מים רותחים. לכסות ולהשאיר במשך 10 דקות או עד הדגנים הם שמנמנים ומכרז. פתח את הטאג ' ין ליד השולחן ומערבב את הלימון והמנטה שהשתמרו לתוך המיצים.
מרכיבים שתצטרך
לימון משומר
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה