קושיקשה
מוכן ב25 דק.
מנות6
ציון בריאות14
מגזין

עוף דובדבן חריף

עוף דובדבן חריף
עוף דובדבן חריף עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. מנה אחת מכילה 690 קלוריות, 29 גרם חלבון, ו 25 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה מאוכלרשת יש 1 אוהדים. גשו לסופר וקנו בצל, סלרי, מלח ופלפל, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש בחמאה אתה יכול לעקוב אחר המנה העיקרית הזו עם עוגת חמאת קינמון כמו קינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 57%. נסו חריף דובדבן להתענג, חציל חריף, שעועית ארוכה ועגבניות שרי עם בוטנים קלויים, ו עוף חריף עבור מתכונים דומים.

הוראות

1
מחממים מחבת טפלון גדולה על אש בינונית גבוהה עם 3 סיבובים של מחבת שמן זית כתית מעולה, כ -3 כפות. מתבלים עוף בנדיבות במחצית מהטימין, המלח והפלפל ומוסיפים למחבת החמה. מבשלים את העוף במשך 5 עד 6 דקות מכל צד.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
טימיןטימין
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
2
מוציאים את העוף מהתבנית לצלחת ומכסים בנייר כסף כדי להתחמם.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניוםרדיד אלומיניום
מחבתמחבת
3
בתחתית סיר רוטב בינוני מחממים וצולים צנוברים על אש בינונית ומסירים.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
רוטברוטב
טוסטטוסט
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
4
מוסיפים לסיר 2 כוסות ציר ו -1 כף חמאה ומביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
מלאימלאי
ציוד שתשתמש בו
סירסיר
5
מחזירים את מחבת העוף למבער על אש בינונית-גבוהה, מוסיפים 1 סיבוב של מחבת שמן זית כתית מעולה, מוסיפים את הבצל, הסלרי, פתיתי הפלפל האדום הכתוש, אגוז המוסקט, המלח והפלפל, מבשלים 3 עד 4 או עד שהסלרי והבצל רכים.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולהשמן זית כתית מעולה
פתיתי פלפל אדוםפתיתי פלפל אדום
מלח ופלפלמלח ופלפל
עוף שלםעוף שלם
סלריסלרי
מוסקטמוסקט
בצלבצל
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
6
מוסיפים את היין הלבן ומבשלים עד שהמחבת כמעט יבשה, 1 דקה.
מרכיבים שתצטרך
יין לבןיין לבן
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מוסיפים 2 כוסות ציר עוף, דובדבנים מיובשים וממשיכים לבשל כ -5 עד 6 דקות או עד שנותרו רק כ -1 / 2 כוס נוזלים בתבנית. כבה את האש מתחת לתבנית.
מרכיבים שתצטרך
דובדבנים יבשיםדובדבנים יבשים
ציר עוףציר עוף
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
8
מוסיפים את 3 כפות החמאה הקרה הנותרות בחתיכות קטנות ומקציפים עד שהיא נמסה לחלוטין.
מרכיבים שתצטרך
חמאהחמאה
ציוד שתשתמש בו
מקציףמקציף
9
בסיר בינוני מביאים לרתיחה את 1 כוס ציר העוף שנותרה, מוסיפים קוסקוס, פלפל אנגלי, קינמון ומעט מלח. מכסים את הסיר ומסירים מהאש.
מרכיבים שתצטרך
ציר עוףציר עוף
10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים10 שוקי עגל בשרניים, בעובי 2 עד 3 סנטימטרים
קינמוןקינמון
קוסקוסקוסקוס
מלחמלח
ציוד שתשתמש בו
מחבת רוטבמחבת רוטב
סירסיר
10
תן לעמוד 5 דקות.
11
מטפטפים דבש מעל הקוסקוס ומוסיפים את הצנוברים, הבצל הירוק והפטרוזיליה. זורקים ומרופפים בעזרת מזלג לאיחוד.
מרכיבים שתצטרך
צנובריםצנוברים
בצל ירוקבצל ירוק
קוסקוסקוסקוס
פטרוזיליהפטרוזיליה
דבשדבש
12
מגישים את העוף שלם או פרוס עם רוטב דובדבנים שנמזג מעליו וקוסקוס לצד. ירקות צרובים כהים או סלט פשוט משלימים את הארוחה.
מרכיבים שתצטרך
קוסקוסקוסקוס
עוף שלםעוף שלם
דובדבניםדובדבנים
ירוקירוק
רוטברוטב