עוף דיז'ון חנוק בפטריות
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל עוף Dijon חנוק פטריות. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 232 קלוריות, 26 גרם חלבון ו 10 גרם של שומן כל אחד. 209 אנשים התרשמו מהמתכון הזה. זה הובא לכם על ידי בטי קרוקר. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. גשו לסופר וקנו שמן canolan, קלוי שום מתובל מרק עוף, חרדל דיז'ון, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 20 דקות. מתכונים דומים: עוף דיז'ון חנוק בפטריות, עוף ורוניק W / Dijon ופטריות, ו עוף דיז'ון קרמי עם פטריות.
הוראות
בין חתיכות פלסטיק לעטוף או נייר שעווה, מניחים כל חזה עוף חלק בצד למטה; פאונד בעדינות עם צד שטוח של בשר או מערוך עד על 1/4 אינץ ' עבה. במחבת רדודה, מערבבים יחד קמח, מלח ופלפל.
ב מחבת nonstick 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה. מעיל שני הצדדים של עוף עם תערובת קמח. מבשלים עוף בשמן חם 6 עד 8 דקות, הופך פעם אחת, עד עוף הוא כבר לא ורוד במרכז.
הסר עוף לצלחת הגשה; לכסות כדי להתחמם.
חום לרתיחה מעל חום בינוני גבוה. מערבבים פטריות וחרדל. מבשלים 2 עד 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד מעובה מעט. רוטב כפית על עוף.