קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות6
ציון בריאות25
מגזין

עוף הקארי של קולונל בנג'מין

עוף הקארי של קולונל בנג'מין
עוף הקארי של קולונל בנג'מין נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. מתכון זה מכין 6 מנות עם 763 קלוריות, 44 גרם חלבון, ו 39 גרם שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה 31% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. 1 אדם עשה את המתכון הזה יעשה את זה שוב. זה הוא משתלמת מתכון לחובבי אוכל הודי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. גשו לסופר וקנו אורז, כוסברה, אבקת צ'ילי, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב האורז מבושל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,ארוחת בוקר פודינג אורז כמו קינוח. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון כף די טוב של 64%. מתכונים דומים: עוף הקארי של קולונל בנג'מין, קולונל סנדרס פקאן פאי, ו קנטאקי קולונל ברביקיו צלעות חזיר.

הוראות

1
שלב 6 מרכיבים ראשונים.
2
מחממים את השמן בתנור הולנדי על אש בינונית-גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן בישולשמן בישול
ציוד שתשתמש בו
תנור הולנדיתנור הולנדי
3
מוסיפים בצל ושום; מבשלים 15 דקות, תוך ערבוב תדיר.
מרכיבים שתצטרך
שוםשום
בצלבצל
4
מוסיפים את תערובת הכמון, העגבנייה והמיץ. מנמיכים את האש לבינונית, ומבשלים 10 דקות, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייהעגבנייה
כמוןכמון
מיץמיץ
5
מפזרים עוף עם 1/2 כפית מלח.
מרכיבים שתצטרך
עוף שלםעוף שלם
מלחמלח
6
מוסיפים עוף ותפוחי אדמה למחבת; מערבבים כוסברה קצוצה. מביאים לרתיחה; מכסים, מנמיכים את האש ומבשלים 50 דקות או עד לסיום העוף.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
תפוח אדמהתפוח אדמה
עוף שלםעוף שלם
ציוד שתשתמש בו
מחבתמחבת
7
מגישים תערובת על אורז, ומקשטים בענפי כוסברה.
מרכיבים שתצטרך
עלי וגבעולי כוסברהעלי וגבעולי כוסברה
אורזאורז

יין מומלץ: Gruener Veltliner, ריזלינג, ורוד נוצץ

הודי בתפריט? נסה להתאים עם גרונר וולטלינר,ריזלינג ורוזוט נוצץ. היין הטוב ביותר עבור אוכל הודי יהיה תלוי המנה, כמובן, אבל מבחר אלה יכולים להיות מוגשים צוננים ויש לי קצת מתיקות כדי להשלים את החריפות וטעמים מורכבים של מגוון רחב של מאכלים מסורתיים. יין אחד שאתה יכול לנסות הוא ניגל פרייהייט גרונר ולטלינר. יש לו 4.7 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 18 דולר.
נייגל פרייהייט גרונר ולטלינר
נייגל פרייהייט גרונר ולטלינר
# 48 יין הצופה למעלה 100 של 2018אף מקסים, ניחוחות של תפוחים צהובים, אופי פירותי משובח, חומציות צמיגה מעט, חיה ומשולבת יפה, יורדת היטב, גוונים מינרליים פיקנטיים ומתובלים בגימור.