קושיקשה
מוכן ב1 ש
מנות6
ציון בריאות10
מגזין

עוף ואורז פורטוריקני של ג'וזפין

עוף ואורז פורטוריקני של ג'וזפין
עוף אורז פורטוריקני של ג'וזפין נטול גלוטן, וללא חלב מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %16 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 658 קלוריות, 21 גרם חלבון, ו 17 גרם שומן. מתכון זה משמש 6. מתכון זה מכלמתכונים יש 15 אוהדים. אם יש לכם שמן צמחי, בצל, אורז יסמין וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. עם כפית ציון 57%, המנה הזו מוצקה. אם אהבתם את המתכון הזה, תסתכל על המתכונים הדומים האלה: העוף והאורז הפורטוריקני של אמא (ארוז קון פולו), העוף והאורז הפורטוריקני של אמא (ארוז קון פולו), ו העוף והאורז הפורטוריקני של אמא (ארוז קון פולו).

הוראות

1
בסיר גדול מטגנים עוף, בצל, זיתים וצלפים על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון3 כפות חרדל, רצוי דיז'ון
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2
יוצקים מעט מיץ מהזיתים כדי להוסיף עוד טעם זית. כשהבצל מתחיל להתבהר והעוף מתחיל להשחים, מוסיפים רוטב עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס1 בצל מתוק גדול, קצוץ גס
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
בלילת לחם תירסבלילת לחם תירס
1 כף סוכר אדום גס1 כף סוכר אדום גס
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
3
קולים תערובת עד שהכל מבושל קלות. הפחיתו את החום לנמוך.
4
בסיר קטן ממיסים קיצור על אש בינונית; מוסיפים זרעי אכיוטה. כאשר הקיצור הופך לאדום מסירים אותו מהאש ומסננים את הזרעים.
מרכיבים שתצטרך
זרעיםזרעים
כוסות תמרים קצוצים (בערךכוסות תמרים קצוצים (בערך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
5
מערבבים שמן לתערובת עוף / עגבניות.
מרכיבים שתצטרך
1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות1 עוף שלם במשקל 5 קילו, חתוך ל-8 חתיכות
2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים2 בצלים צהובים, קלופים וקצוצים
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
6
מוסיפים את המים הרותחים לתערובת, מגבירים את האש לגובה בינוני ומביאים לרתיחה תוך ערבוב טוב.
מרכיבים שתצטרך
טיפים עגולים לפינה #4טיפים עגולים לפינה #4
7
מוסיפים את האורז לתערובת הרותחת וממשיכים לרתיחה כ -3 דקות. מנמיכים את האש לנמוכה וממשיכים לבשל כ - 30 דקות, או עד שהאורז רך וספג את הנוזל, תוך ערבוב מדי פעם.
מרכיבים שתצטרך
כל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפלכל סלרי מלח, מלח בצל, תיבול עופות, אבקת שום, פפריקה ופלפל
8
מסירים מהאש ומניחים לעמוד 10 דקות.
9
מעבירים את התערובת לקערה גדולה ומגישים מיד.
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך