עוף ואספרגוס פסטה לזרוק עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 7 מנות. מנה אחת מכילה 408 קלוריות, 22 גרם חלבון ו 8 גרם שומן. גשו לסופר וקנו עגבניות שימורים, רוטיני, חמאה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. נסו בשר בקר & אספרגוס פסטה לזרוק, Springtime אספרגוס פסטה לזרוק, ו אספרגוס ופרמזן פסטה לזרוק (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל פסטה על פי הוראות החבילה, השמטת מלח ושומן; ניקוז.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
(צינור גדול)
2
מערבבים פסטה ושמן בקערה גדולה, וזורקים היטב.
מרכיבים שתצטרך
1/2 כוסות אפונת אדמה קלופה
4 כפות חמאה חתוכה לקוביות בגודל 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
פחית שעועית ירוקה בסגנון צרפתי, סחוטה
3
ממיסים חמאה בתנור הולנדי על אש בינונית; מוסיפים אספרגוס, בצל, רוטב חריף ופלפל אדום. מבשלים 5 דקות או עד אספרגוס הוא פריך במכרז, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים פסטה, מלח, פלפל שחור, עוף ועגבניות; מבשלים 2 דקות או עד מחומם היטב. מערבבים בגבינה; מפזרים פפריקה.