עוף ואפרסקים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם ירכי עוף, חמאה, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בטן גור ואפרסקים {לביבות חמאה חומות עם אפרסקים מזוגגים}, אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, ו עוף ואפרסקים.
הוראות
1
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
2
מחממים מחבת בינונית עם החמאה על אש בינונית.
מרכיבים שתצטרך
חמאה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
3
מוסיפים את האפרסקים ואת המיץ של 1/2 לימון, ומבשלים עד שהם רכים וזהובים קלות, 10 דקות. כבה את האש.
מרכיבים שתצטרך
אפרסק
מיץ
לימון
4
בזמן שהאפרסקים מתבשלים, מחממים 1 כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב המחבת, במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
אפרסק
ציוד שתשתמש בו
מחבת
5
חותכים את חזה העוף לשניים על פני מרכז כל שד ליצירת 4 מנות שוות.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
6
מוסיפים למחבת את חזה העוף והירכיים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהעוף מבושל, בערך 12 דקות, ואז מוציאים לצלחת ומכסים בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
חזה עוף
מלח ופלפל
עוף שלם
ציוד שתשתמש בו
רדיד אלומיניום
מחבת
7
מזלפים את התבנית עם שמן הזית הבתולי שנותר, חצי סיבוב של התבנית.
מרכיבים שתצטרך
שמן זית כתית מעולה
ציוד שתשתמש בו
מחבת
8
מוסיפים את שאלוט קצוץ, ואת זנגביל, ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את הציר, השימורים, הרוטב החם ורוטב ווסטרשייר ומתבלים בפלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית כמה דקות להסמכה. מסדרים את העוף והאפרסקים על מגש ומבשלים ברוטב אפרסק. חלקים הם 1 חתיכת בשר קל 1 ירך לאדם.