עוף ואפרסקים
עוף ואפרסקים נטול גלוטן, ומספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה 7% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 350 קלוריות, 3 גרם חלבון, ו 12 גרם שומן. 39 אנשים שמחו שניסו את המתכון הזה. אם יש לכם ירכי עוף, חמאה, מיץ לימון וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 25 דקות. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 31%. הציון הזה לא כל כך מרהיב. מתכונים דומים: בטן גור ואפרסקים {לביבות חמאה חומות עם אפרסקים מזוגגים}, אפרסקים בגריל + אפרסקים וארטיקים שמנת, ו עוף ואפרסקים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים מחבת בינונית עם החמאה על אש בינונית.
מוסיפים את האפרסקים ואת המיץ של 1/2 לימון, ומבשלים עד שהם רכים וזהובים קלות, 10 דקות. כבה את האש.
בזמן שהאפרסקים מתבשלים, מחממים 1 כף שמן זית כתית מעולה, סיבוב המחבת, במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד גבוהה.
חותכים את חזה העוף לשניים על פני מרכז כל שד ליצירת 4 מנות שוות.
מוסיפים למחבת את חזה העוף והירכיים ומתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מבשלים עד שהעוף מבושל, בערך 12 דקות, ואז מוציאים לצלחת ומכסים בנייר כסף.
מזלפים את התבנית עם שמן הזית הבתולי שנותר, חצי סיבוב של התבנית.
מוסיפים את שאלוט קצוץ, ואת זנגביל, ומבשלים במשך 1 עד 2 דקות. מערבבים פנימה את הציר, השימורים, הרוטב החם ורוטב ווסטרשייר ומתבלים בפלפל שחור, לפי הטעם. מבשלים על אש בינונית כמה דקות להסמכה. מסדרים את העוף והאפרסקים על מגש ומבשלים ברוטב אפרסק. חלקים הם 1 חתיכת בשר קל 1 ירך לאדם.