עוף ווסטרשייר
עוף ווסטרשייר מוקפץ יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת של צלחת זו מכילה סביב 38 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 380 קלוריות. המתכון הזה מכסה 22% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה משמש 4. אם יש לכם קציצות חזה עוף, מלח ופלפל, פטרוזיליה וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש בקמח אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,טארט תפוחים עם רוטב קרמל כמו קינוח. הוא הביא לך על ידי המתכונים שלי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 57%. הציון הזה מוצק. נסו עוף ווסטרשייר, עוף עם חומץ בלסמי ורוטב ווסטרשייר, ו רוטב ווסטרשייר (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 200 מעלות צלזיוס.
מפזרים עוף במלח ופלפל; לחפור בקמח.
חם 1 כף. חמאה 1 כף. שמן צמחי במחבת גדולה על אש בינונית-גבוהה עד לקבלת קצף חמאה.
מוסיפים חצי קציצות ומבשלים עד להשחמה, כ -4 דקות. הופכים ומבשלים עד שהם יציבים ומשחימים משני הצדדים, כ -3 דקות יותר.
מעבירים לצלחת ומכסים ברפיון בנייר כסף כדי להתחמם.
מוסיפים עוד 1 כף. כל חמאה ושמן למחבת וחוזרים על עצמם עם הקציצות שנותרו.
מוסיפים לפלטה ושומרים על חום בתנור.
מוסיפים למחבת ריקה רוטב ווסטרשייר, חומץ ומרק עוף ומביאים לרתיחה, מגרדים חתיכות שחומות מתחתית התבנית בעזרת כף עץ. מרתיחים, מערבבים מדי פעם, עד להסמכה, כ -5 דקות.
מסירים מהאש ומערבבים פנימה 1 כף שנותרה. חמאה עד שהוא נמס. מתבלים ברוטב במלח ופלפל.
יוצקים רוטב על עוף ומקשטים בפטרוזיליה קצוצה.